To je to što me zanima!

Toro Rosso želi sina legende: Mick Schumacher na pragu F1

Schumacher se mora plasirati među tri najbolja vozača u konačnom poretku kako bi osigurao super licencu za F1, što se čini vrlo izvjesnim, a prema najavama za njegove usluge zainteresiran je Toro Rosso
Vidi originalni članak

Prema najnovijim izvještajima, Toro Rosso razmatra mogućnost dovođenja Micka Schumachera u svoje redove kao zamjenu za Pierra Gaslyja koji krajem sezone odlazi u Red Bull, piše gp1.hr.

Čovjek zadužen za listu vozača u Red Bullovim timovima Helmut Marko je nedavno rekao kako ima listu od desetak vozača koji bi mogli zamijeniti mladog Francuza. No, nagađa se kako bi i oba mjesta mogla biti otvorena za sljedeću sezonu. Marko je i Brendonu Hartleyu poručio da mora značajno poboljšati svoje izvedbe ako želi zadržati mjesto u F1.

Esteban Ocon koji će vjerojatno izgubiti svoje mjesto u Force Indiji, te Stoffel Vandoorne kojemu se to već dogodilo u McLarenu, dvojica su aktualnih vozača koji se nalaze na toj listi, piše gp1 te nastavlja:

Motorsport u uži izbor stavlja i Micka Schumachera, sina sedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera. Mladi Nijemac pobijedio je u zadnjih šest od deset utrka Formule 3, što uključuje i trostruko slavlje prošlog vikenda u Nürburgringu.

Schumacher se mora plasirati među tri najbolja vozača u konačnom poretku kako bi osigurao super licencu za F1, što se čini vrlo izvjesnim. Logičan korak za sina legendarnog Michaela Schumachera bio bi prelazak uz F2, no prema nekim izvorima Red Bull s Mickom namjerava potpisati ugovor najkasnije do 2020. godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pegla4 13.09.2018.

    Kako prezime otvara vrata. Tako ce vjerovatno i sinovi od Ronalda, Modrica i drugih extra klasa lakse napredovati.

  • 13.09.2018.

    sretno mu

Komentiraj...
Vidi sve komentare