To je to što me zanima!

'Torres igrama u svojem klubu mora zaslužiti mjesto na EP-u'

Španjolski izbornik rekao je kako pri njegovu izboru igrača za utakmice ne vrijede prijašnje zasluge. Potvrdio je kako će se i Torres morati izboriti za mjesto na EP-u
Vidi originalni članak

Vicente del Bosque jasno je dao do znanja da se neće voditi prijašnjim zaslugama u reprezentaciji pri izboru nogometaša za Europsko prvenstvo.

- Neće biti privilegija za nikoga. Velika je konkurencija za svako mjesto u momčadi i moramo biti pošteni prema svima. Fernando Torres ima velike zasluge u prijašnjim uspjesima reprezentacije, no dobro igra i sada. U reprezentaciji je zbog dobrih igara u klubu. No vidjet ćemo kako će se stvari razvijati prije Europskog prvenstva 2012. - rekao je Del Bosque neizravno upozorivši El Nina.

Napadač Chelseaja zabio je jedini gol u finalu EP-a 2008. protiv Njemačke, no od prelaska iz Liverpoola u Chelsea nikako da vrati formu po kojoj je postao jedan od najboljih napadača svijeta. I u posljednjoj utakmici Španjolske protiv Češke počeo je u prvoj postavi, no nije zabio i nakon 60 minuta je zamijenjen.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • FloMasteric 11.10.2011.

    kako se radi u najreprezentacijama...naravno da je lakse kad imas izbor...ali ako nisi u formi, ako ne igras redovito, mozes sjedit na klupi...bilicu, nadam se da citas ovo...

  • Majmun_1_1 11.10.2011.

    ma kakav Torres, Villa i Llorente=savršen napad

  • stipe09 11.10.2011.

    što zdravlje i ozljede naprave od igrača, sjećam se kad je jedanput marco van bastan rekao da ga jedino ozljede mogu spriječiti da postane jedan od najboljih napadača ikada. a sada, samo na youtubu mogu upisat njegovo ime i diviti se njegovim igrama i golovima prijašnjih sezona. šteta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare