To je to što me zanima!

Torres ponovno ozlijedio koljeno i pauzira tri tjedna

Napadač Liverpoola bit će izvan nogometnih terena tri tjedna nakon što je protiv Marseillea treći put ove sezone ozlijedio koljeno...
Vidi originalni članak

Fernando Torres doista nema sreće s ozljedama ove sezone. U utakmici Lige prvaka protiv Marseilla treći je put u kratkom vremenu ozlijedio koljeno te će morati pauzirati najmanje tri tjedna. Tijekom utakmice u srijedu osjetio je lagano zatezanje u desnoj nozi, a nakon detaljnijeg pregleda liječnici su ustanovili kako je riječ o ozljedi tetive koljena. Liverpoolovi liječnici ipak tvrde da nije riječ o istoj ozljedi koja ga je držala izvan travnjaka mjesec dana.
- Riječ je o istoj nozi, no nije ista povreda i sigurno nije povezano s prošlom pauzom. Neće ga biti na travnjacima oko tri tjedna - objavio je glasnogovornik kluba.
Iako razdoblje nije tako dugo, bit će to veliki udarac za Rafu Beniteza i Liverpoolovu borbu za vrh tablice u Premiershipu i Ligi prvaka. Podsjetimo, najbolji napadač "redsa" prvi put se ove sezone ozlijedio krajem kolovoza na utakmici protiv Aston Ville. Drugi put je tetivu koljena ozlijedio na reprezentativnom okupljanju u listopadu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare