To je to što me zanima!

Fernando Torres: Pobjednički mentalitet napravio je razliku

Sjajan je osjećaj. Ova momčad je to zaslužila, imali smo tešku sezonu s puno utakmica, a sad je vrijeme za slavlje, rekao je Ivanović, koji je osigurao veliko slavlje
Vidi originalni članak

Često osporavani Fernando Torres s dosta zakašnjenja počeo je isplaćivati silne milijune, koje je Chelsea uložio u njega kad ga je doveo iz Liverpoola. Od predmeta poruge prometnuo se u ključnog igrača Londončana u Europskoj ligi ove sezone, koju je završio kao treći strijelac Europe iza Ronalda i Lewandowskog s devet golova.

Posljednji je zabio Benfici za vodstvo u finalu na Amsterdam Areni, a nakon pobjede u uzbudljivoj završnici teško je dolazio do riječi.

- Bio je to težak put do Amsterdama i jako teška utakmica. Nastup u prvom poluvremenu nije bio dobar, ali pobjednički mentalitet napravio je razliku - rekao je Torres, a junak utakmice Branislav Ivanović je dodao:

- Sjajan je osjećaj. Ova momčad je to zaslužila, imali smo tešku sezonu s puno utakmica, a sad je vrijeme za slavlje.

Trener Benfice Jorge Jesus trenutno je najnesretniji čovjek na svijetu nakon što je u dvije utakmice, protiv Porta i Chelseaja izgubio apsolutno sve u posljednjoj minuti dviju utakmica.

- Bilo je to finale dviju sjajnih momčadi. Igrali smo sjajno, ali nam je nedostajalo sreće, koju smo zaslužili.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • MAZACAR 16.05.2013.

    FERNANDO CESTITAM!"

  • mancetto1 16.05.2013.

    otkad je debitirao za A reprezentaciju španjolske u sezoni 2004./05. i kad je 2006. godine na SP-u u njemačkoj pokaza sve šta zna, očekivalo se da će postati jedan od najskupljih igrača. mlad i talentiran, nebo mu je bilo granica. mislim da ga je liverpool vratija par koraka unazad...i sve ozljede koje su nastupile dok je igra za liverpool...i sam je rekao da želi igrati u klubu koji osvaja trofeje, a liverpool to nije bio... i prelazak u chelsea ga je vratija u formu. sad nam svima može pokazati da on zna i može i da je opravdano sve šta je plaćeno za njega... mislim da to potvrđuju svi trofeji koje je osvojio i sve šta je postiga... a što neki nogometaši neće nikad postići... :) FT9 <3

  • CpC-99 16.05.2013.

    Najbolja sezona Torresa u plavom dresu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare