To je to što me zanima!

Torres propušta ostatak sezone i upitan je za SP!

Rehabilitacija nakon operacije koljena traje oko šest tjedana. Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričkoj Republici započinje 11. lipnja.
Vidi originalni članak

Liverpoolova službena internetska stranica potvrdila je neminovnost odlaska Fernanda Torresa pod kirurški nož. Napadač kluba s Anfielda i španjolske nogometne reprezentacije propustit će ostatak sezone zbog operacije koljena. Poslijepodnevni sati petka donijeli su razlog za zabrinutost klubu kojeg vodi Rafael Benitez. U sezoni koja se velikim dijelom može nazvati promašenom (u igri još samo za naslov u Europa ligi) Liverpool će borbu za Ligu prvaka kroz Premiership i naslov na europskoj sceni tražiti bez svog najboljeg strijelca. Ujedno će "furija" s nestrpljenjem iščekivati vijesti o oporavku igrača koji bi ih trebao voditi k ujedinjenju naslova najbolje europske i svjetske nogometne momčadi. Rehabilitacija nakon operacije koljena obično traje oko šest tjedana. Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričkoj Republici započinje 11. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Kurcoslav 18.04.2010.

    Nabijem torresa na q_u.la.c

  • eruptivni 18.04.2010.

    zaboli me i za toresa i za njegovo SP i za njegovo koljeno

  • nicklfc 18.04.2010.

    bosnia_80 idiote glupi to je tamo takav nogomet, malo jači i sa više duela, a to što tebi to nepaše to je druga stvar.. adi_barca_dinamo također griješiš jer niti jedan klub nije toliko glup da izmišlja neke ozljede, tako samo šteti sebi onda i uostalom zašto bi Liverpool izmišljao ozljedu Torresa ako eng.liga završava prije nego što SP počinje?!?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare