To je to što me zanima!

Torres stigao u Barcu i prošao sve protokole, ali još ga nisu predstavili: Evo gdje je zapelo

Umjesto potpisivanja ugovora i naslikavanja s novim dresom, Torres je ostatak dana proveo u - hotelu. Od potvrde transfera nije bilo ništa, cijeli je posao stavljen na čekanje.
Vidi originalni članak

Ferran Torres (21) u ponedjeljak je stigao u Barcelonu, obavio liječnički pregled i trebao biti predstavljen kao novo pojačanje katalonskog kluba.

MARCA OTKRIVA DETALJE Torres stiže na Camp Nou: Visina transfera mogla bi biti 65 mil. €

No, umjesto potpisivanja ugovora i naslikavanja s novim dresom, Torres je ostatak dana proveo u - hotelu. Od potvrde transfera nije bilo ništa, cijeli je posao stavljen na čekanje. 

Jedna priča iz španjolske Marce kaže da je razlog što u ponedjeljak u Engleskoj banke nisu radile, pa se cijeli proces morao odgoditi. Druga, pak, kaže da Barcelona i dalje nije dala garanciju kako će ispuniti financijski fair-play, a za koji mora prodati nekog igrača ili nekome od njih smanjiti plaću.

Torresa će platiti 55 milijuna eura u četiri rate, taj se iznos može povećati za još deset milijuna ukoliko Barcelona osvoji Ligu prvaka i Torres odigra 70 posto utakmica, a na okruglih 100 osvoji li Zlatnu loptu.

U svakom slučaju, ne očekuju se dodatne komplikacije i do četvrtka najkasnije ovaj španjolski ofenzivac trebao bi definitivno postati član Barcelone.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • MateCro 28.12.2021.

    A nemaju para. Mutna posla

  • činjenićar 28.12.2021.

    Top igrac ako itko zna i nogometu zna da je igracina.jos solera dovest i top

  • davor89 28.12.2021.

    Bolje da je otiso u Arsenal

Komentiraj...
Vidi sve komentare