To je to što me zanima!

Torsten Frings: Lehmann je idealan golman za Euro

Njemačka večeras igra zadnju pripremnu utakmicu za Euro protiv Srbije. Uvjereni su da idu dalje te neće imati problema u u obrani
Vidi originalni članak

Nijemci večeras igraju pripremnu utakmicu protiv Srbije. Njemačke novine donose da je to generalna proba prije Eura. Navode da najveće probleme imaju u obrani, gdje igraju Per Mertesacker i Christoph Metzelder, koji jako malo igra u madriskom Realu. Ali to ih ne brine jer su uvjereni da će proći skupinu i da idu dalje.
Veznjak Torsten Frings ne boji se za obranu.
- Obrana nije bila dobro protiv Bjelorusa (2-2), ali da će se popraviti - rekao je Frings i dodao:
- Lehmann je idealan golman za Euro, bit će spreman 1000 posto i s njim neće biti problema. Ozračje je odlično i drži nas pozitivan rezulat sa SP-a iz Njemačke.
Golman Jens Lehman je lako primio dva gola protiv Bjelorusije nakon vodstva od 2-0. Nakon utakmice se žalio na novu Adidasovu loptu kojom će se igrati na Euru kako je teška i da je drukčija od prijašnje. Trener golmana i bivši "čuvar" mreže Elfa Andreas Köpke rekao je nakon Bjelorusije da se Lehmann uopće nije mislio vaditi na loptu i kako će već protiv Srbije biti pravi. Lehmann je ove sezone uglavnom sjedio na klupi u Arsenalu.
Kapetan njemačke reprezentacije Michael Ballack smatra da je ozračje bolje nego ikad.
- Obrana neće biti problem, puni smo samopouzdanja. Svi su na Mallorci puno razmišljali i razgovarali što se od njih očekuje te što treba dati za reprezentaciju - rekao je Ballack i dodao:
- Sve shvaćamo i na Euru ćemo biti u pravom izdanju.
 
SASTAVI ZA VEČERAŠNJU UTAKMICU NJEMAČKA - SRBIJA
NJEMAČKA: Lehmann - Lahm, Mertesacker, Metzelder, Jansen, Frtz, Frings, Ballack, Schweinsteiger - Klose, Gomez
SRBIJA: Stojković - Rukavina, Ivanović, Vidić, Dragutinović - Janković, Kuzmanović, Kovačević, Smiljanić - Pantelić, Lazović

Idi na 24sata

Komentari 1

  • M.A.S.H 30.05.2008.

    pa odmoran je sigurno

Komentiraj...
Vidi sve komentare