To je to što me zanima!

Toshack od četvrtka nije izbornik, a na klupu Giggs

Giggs bi nastavio s igranjem u Unitedu, a time bi reprizirao ono što je prije 10 g. radio Hughes, bio je paralelno izbornik Walesa i igrač Blackburna
Vidi originalni članak

John Toshack u četvrtak odlazi s izborničkog mjesta nogometne reprezentacije Walesa, a na njegovo će mjesto sjesti Ryan Giggs, igračka legenda Manchester Uniteda. Tako pišu mediji, ali i prognoziraju po malim koeficijentima otočke kladionice. Onaj potonji dio rečenice je još uvijek pod upitnikom, no sasvim je sigurno da će 61-godišnji John Toshack još kratko vrijeme proboraviti na toj dužnosti.
Takvo što je sam Toshack najavio nakon 1-0 poraza kod Crne Gore u 1. kvalifikacijskom kolu za odlazak na Europsko prvenstvo 2012. godine. Izjavio je da bi bilo bolje "i za mene i za reprezentaciju da odem". Na tu je poziciju inače došao krajem 2004. godine. Iz velškog nogometnog saveza su za četvrtak sazvali konferenciju za novinare na kojoj će sam Toshack objaviti da odlazi. Pitanje je samo hoće li dužnosnici saveza odmah iznijeti i ime koje će ga naslijediti.
Giggs bi, ako bude imenovan, nastavio s igranjem u Manchester Uniteda, a time bi reprizirao ono što je prije deset godina radio Mark Hughes, koji je istovremeno bio izbornik Walesa, ali i igrač Blackburna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • chelsea_fan 08.09.2010.

    zaslužio je ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare