To je to što me zanima!

Totalni kaos na Mestalli, novi trener Valencijin 'Kruno Jurčić'

Poraz kod Villarreala uz fantastičnu bombu Gerarda Morena bila je kap koja je prelila čašu za čelnike Valencije. Ili njen dio. Jer je uprava dala otkaz Albertu Celadesu, a sportski direktor nije za to znao?!
Vidi originalni članak

Španjolski prvoligaš Valencia otpustila je trenera Alberta Celadesa, a dokraja sezone momčad će voditi pomoćni trener Salvador González Marco, poznatiji kao Voro.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi tehnicira WC papirom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Celadesa su koštali loši rezultati od novoga početka sezone, Valencia je u pet utakmica došla svega do četiri boda, a dva uzastopna poraza od Eibara i Villareala bacili su klub tek na osmo mjesto.

Voro je igrao za Valenciju od 1982. i 1993., a na Mestalli je cijelu trenersku karijeru, od 2002., kad je vodio B momčad. Bit će mu ovo peti mandat privremenog glavnog trenera, a jednom je, u sezoni 2016/17., punopravno vodio momčad kao glavni trener. Do jučer je bio - pomoćnik. Za usporedbu, Kruno Jurčić bio je trener Dinama triput.

Valencia je Celadesa uzela prošloga rujna nakon što su otpustili Marcelina, što je bilo iznenađenje jer Celades nikad nije samostalno vodio neku momčad, već je pomoćnik Julenu Lopetegui u reprezentaciji i Real Madridu.

Ostavku je dao i sportski direktor Valencije Cesar Sánchez, kojeg navodno nitko nije obavijestio o ostavci prvoga trenera, pa je ovaj rezignirano odstupio. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Samarsa 30.06.2020.

    Pa bliža bi bila usporedba brkice koji je bio 5 puta trener Hajduka 😜😜😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare