To je to što me zanima!

Totalni kaos u Argentini: Sudac pokazao 10 crvenih kartona i prekinuo utakmicu prije kraja!

U sudačkoj nadoknadi osnovnog dijela (1-1) obje su momčadi ostale s igračem manje, Boca s još jednim u 100. minuti, onda je pravi kaos nastao pred sam kraj kada je Alcaraz zabio za vodstvo Racinga
Vidi originalni članak

Tri gola, 120 minuta i čak deset crvenih kartona! U kaotičnoj utakmici, koja je završila i prije kraja (!) Racing Club osvojio je argentinsku inačicu Superkupa Trofeo de Campeones pobijedivši Boca Juniorse 2-1.

Sudac Facundo Tello nadijelio se kartona kao vjerojatno nikad u životu te je koji trenutak ranije dao znak za kraj utakmice jer regularnosti više nije bilo zbog manjka igrača na terenu!

U sudačkoj nadoknadi osnovnog dijela (1-1) obje su momčadi ostale s igračem manje, Boca s još jednim u 100. minuti, onda je pravi kaos nastao pred sam kraj kada je Alcaraz zabio za vodstvo Racinga. 

Zbog slavlja i laganog provociranja Tello je isključio Alcaraza, koji je usput do naleta pravog bijesa doveo i navijače Boce i igrače. Nastala je opća gužva, Alcaraza su vukli za uho, gađali loptom, pa su crveni karton redom dobili: Luis Advincula, Carlos Zambrano, Frank Fabra, Diego Gonzalez i Dario Benedetto iz Boce te Racingov Jonathan Galvan.

Nije tu bio kraj, jer crveni je dobio i Bocin trener Hugo Ibarra...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • m4tij4 07.11.2022.

    Koji doktor. Tako se to radi. Kada bi češće imali ovako nultu toleranciju nogomet bi im se upristojio.

  • NIKE 07.11.2022.

    HNL mila majka za ove, i po kvaliteti i po kulturi.

  • jebač tvoje majke 07.11.2022.

    red wedding

Komentiraj...
Vidi sve komentare