To je to što me zanima!

Totalni kaos u Italiji: Nema tu više ni rasporeda, ni kalendara

Korona virus je okrenuo je talijanski nogomet naopačke i tu neke velike pomoći nema. Sezona 2019/20 neće imati ni natruhe regularnosti nego se dovršiti kako god bilo prije Europskog prvenstva
Vidi originalni članak

Novi dan, nova odgoda i nove glavobolje te zapravo nerješivi kalendarski rebusi za odgovorne u talijanskom nogometu. Odgađaju se utakmice i u Serie A i u Kupu, sve je bliže odluka Vlade da na mjesec dana zabrani ama baš sva javna okupljanja... Talijanska nogometa sezona 2019/20 više ni nema šanse biti regularna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najnovija odgoda sa totalnim nepoznatim datumom u kojem bi se uopće moglo igrati dogodila se u srijedu ujutro. Napoli i Inter trebali su u četvrtak od 20 i 45 na San Paolu igrati uzvrat polufinala talijanskog Kupa... Neće ići. Odgođeno.

Napoli je već prodao 42 tisuće ulaznice (imaju 1-0 sa San Sira, finale im je jako blizu). Već je odgođeno i uzvrat drugog polufinala koji se večeras trebao igrati u Torinu, Juventus-Milan.

U Ligi prvaka mladih za šest dana je Inter trebao ugostiti francuski Stade Rennais, a Atalanta biti domaćin Lyonu... Ni to se neće dogoditi, ni klinci neće igrati. O-d-g-o-d-a.

Korona virus je okrenuo talijanski nogomet naopačke i tu neke velike pomoći nema. Zdravlje je najvažnije. I sportaša i gledatelja. A gledajući koji mjesec unaprijed i malo iz našeg, 'vatrenog' rakursa...

Talijani su najopasniji kad su u najvećem problemu. Sjetite se 2006., eksplozije 'Calciopolija' i - svjetskog naslova Lippijeve Italije. Azzurri Roberta Mancinija mogli bi na Euru 2020 napraviti čudo.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • branimir220250 04.03.2020.

    Daj Bože da se korona smiri, nogoš , uvijek stigne na red❌

  • 04.03.2020.

    Vas brine nogosplet, bolje da vas brine kako se ne zarazit.

  • 04.03.2020.

    Sad će kineščad kmečati još više hahahahahah Fino all fine Forza JUVE

Komentiraj...
Vidi sve komentare