To je to što me zanima!

Tottenham Berbatova ne da ispod 40 milijuna eura

Manchester United je uporan u lovu na Bugarina Berbatova, Sir Alex ga svim silama pokušava dovesti na Old Trafford, no Spursi su tvrdoglavi
Vidi originalni članak

Neću previše raditi na tržištu ovoga ljeta, dovest ću jednog ili možda dvojicu igrača, najavio je nedavno menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson. Ako je suditi po lovu na Dimitra Berbatova, baš i nije tako neaktivan kao što je "obećao". Cristiano Ronaldo mu sve više izmiče iz ruku, a izgubi li Portugalca, Sir Alex će morati posegnuti za novim rješenjima u ofenzivnom dijelu momčadi.
Dimitar Berbatov nije baš idealna zamjena za Ronalda kada je riječ o pozicijama koje igraju. No Ferguson to ne smatra problemom, lako bi prilagodio momčad, samo da Berbatova konačno uspije dovesti. Ali čelnici Tottenhama su uporni i tvrdoglavi. Postavili su cijenu od 40 milijuna eura i od nje ne želi odstupiti. Za Berbatova nije zainteresiran samo United i to Tottenhamu daje za pravo da se čvrsto drži postavljene cijene.

ROBINSON U ASTON VILLI?

Dok se za ostanak Berbatova bore, u slučaju Paula Robinsona su vodeći ljudi Tottenhama puno 'fleksibilniji'. Doveli su Gomesa iz PSV-a, a i da nisu, Robinson kod Juande Ramosa ne bi branio. Jednostavno nije njegov favorit i slobodno može otići. Zove ga Aston Villa i na pragu je potpisa ugovora. No golman kojeg je 'zeznula' maksimirska krtica nije besplatan, morat će Aston Villa platiti Spursima oko sedam milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare