To je to što me zanima!

Tottenham se baca u trošak: Prva meta je Anthony Martial

Izgleda kako je došlo vrijeme za rastanak Martiala i Manchester Uniteda. U redu za sjajnog Francuza stoje brojni europski velikani, ali izgleda kako je Tottenham vodeći u toj utrci
Vidi originalni članak

Nije tajna kako je Anthony Martial nezadovoljan tretmanom kojeg ima kod Mourinha u Manchester Unitedu. Već dulje vrijeme se navodi kako će Francuz ovog ljeta napustiti momčad s Old Trafforda, ali nova destinacija još nije poznata. 

U redu za Martiala stoje brojni velikani poput Bayerna Chelseaja, Juventusa, a sada se u utrku za njegov potpis ubacio i Tottenham koji je prema svemu sudeći najbliži dovođenju francuskog reprezentativca.

Naime, predsjednik "spursa" Daniel Levy želi ubrzati pregovore s "crvenim vragovima" i nada se da će sve biti riješeno već sljedećeg tjedna.

ČEKAJU GA NA OLD TRAFFORDU Mourinho: Cristiano, vrati se, u Man. Unitedu te čeka sedmica

Levy u dovođenju Martiala vidi sjajnu priliku da osnaži svoju momčad, ali i da zadrži Pochettina za kojeg se bori Real Madrid koji traži adekvatnu zamjenu za Zidanea.

Predsjednik Tottenhama obećao je Mauriciju Pochettinu velika imena u ljetnom prijelaznom roku kako bi Argentinac ostao na klupi. Jedna od Pochettinovih želja upravo je Martial, a ostali su Wilfried Zaha iz Crystal Palacea i Fulhamov biser Ryan Sessegnon.

Martial je u redove Manchester Uniteda došao iz Monaca za nešto više od 65 milijuna eura, a Mourinho se nada kako će za Francuza izvući što veću sumu novca kako bi pokrio taj trošak. 

No, s druge strane stola je Daniel Levy koji je poznat kao tvrd pregovarač i netko tko ne troši prevelike svote novca na pojačanja pa će s toga Mourinho imati vrlo težak zadatak.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Frelly 07.06.2018.

    Nema mjesta pored Perisica

  • BOGOLJUB ATEJISTA 07.06.2018.

    100 milki i gonjaj

  • lukepicard 07.06.2018.

    Što to ima veze sa hr nogometom ne interesu ju me englezi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare