To je to što me zanima!

Totti: Želim Ligu prvaka i rekord od Roberta Baggija

Trenutačno se nalazi na šestom mjestu najboljih strijelaca lige svih vremena sa 192 gola. Roberto Baggio na petome mjestu, a postigao je 13 više
Vidi originalni članak

Sjajnim igrama prošle sezone Romini nogometaši bili su na korak od naslova talijanskog prvaka i osvajača tamošnjeg Kupa. U oba je slučaja "ciljnu ravninu" prvi probio milanski Inter.bU pripremama za nadolazeću sezonu Roma će ponovno tražiti stepenicu više od drugog mjesta ljestvice Serije A i finala Talijanskog kupa, ali će nadati se i o osvajanju Lige prvaka. Tvrdi to i najavljuje kapetan momčadi Francesco Totti:
- Sanjam o osvajanju Lige prvaka. Jedino to u karijeri nisam osvojio.
- Bit će teže doći do tog cilja, nego osvojiti Seriju A. Kako bilo, imamo dovoljno kvalitete da se borimo na oba fronta.
I neke individualne rekorde Totti se nada srušiti u nadolazećoj sezoni. Trenutačno se nalazi na šestom mjestu najboljih strijelaca lige svih vremena sa 192 postignuta gola. Roberto Baggio na petome mjestu postigao je trinaest više.
- Želio bih potući njegov rekord. Učinilo bi me to jako ponosnim - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Pinturicchio 27.07.2010.

    vanserijski igrac kakvoga roma vjerovatno vise nikada nece imati , ali takvo govno od covjeka da je to uzasno , riga mi se uz materazzia , najgora osoba talijanskog nogometa

  • ivan2005 27.07.2010.

    stari moj...još mu samo LP fali...koja igračina jebote

  • chelsea_fan 27.07.2010.

    legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare