To je to što me zanima!

Tour of Croatia: Hrvat na vrhu! Matija Kvasina vodi u poretku

Ovo je za mene i moju momčad veliki rezultat. S majicom vodećeg ću lakše spavati jedan dan, a za dalje ćemo vidjeti, rekao je Kvasina koji je u četvrtoj etapi bio drugi
Vidi originalni članak

Hrvatski biciklist Matija Kvasina (Synergy Baku Cycling Project) drugi je stigao na cilj četvrte, 'kraljevske' etape utrke Tour of Croatia, koja je cilj imala na Učki, a tim je rezultatom preuzeo vodstvo u ukupnom redoslijedu dvije etape prije završetka.

Pobjednik etape koja je start imala u Crikvenici bio je Austrijanac Riccardo Zoidl (Trek) koji se za nešto više od tri sata popeo na Učku, s 24 sekunde prednosti pred Kvasinom i Španjolcem Victorom de la Parteom (CCC). Peti je na cilj stigao drugi hrvatski biciklist Radoslav Rogina, član slovenske momčadi Adria Mobil.

- Ovo je za mene i moju momčad veliki rezultat. S majicom vodećeg ću lakše spavati jedan dan, a za dalje ćemo vidjeti - rekao je u programu HTV-a Matija Kvasina.

U subotu će se karavana Tour of Croatia preseliti u Istru, gdje je na rasporedu peta etapa. Vozit će se momčadski kronomotera u dužini 40,3 km od Poreča do Umaga.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • tetrapack 22.04.2016.

    Ne mogu vjerovati da smo ga jedva nagovorili da se popne na bicikl, i odveze prvu utrku na ženskom kontrašu u N.Gradišci. Bilo je to prije nekih 20-ak godina.

  • Dalmacija u srcu 22.04.2016.

    Ja stvarno ne mogu razumjet zašto kraj utrke mora bit u Zagrebu.

  • Frano3 22.04.2016.

    Bravo decki .Samo hrabro.Vi ste svijetlo ove mracne Evrope

Komentiraj...
Vidi sve komentare