To je to što me zanima!

Tragedija na finalu Lige prvaka: Novinaru pozlilo, preminuo je...

U finalu je igrao hrvatski reprezentativac Igor Karačić, a njegov Kielce izgubio je nakon produžetaka i pauze u drugom poluvremenu, kada je igra zaustavljena kako bi se pomoglo novinaru kojem je pozlilo...
Vidi originalni članak

Magdeburg je osvojio rukometnu Ligu prvaka pobjedom od 30-29 nakon produžetaka protiv poljskog Kielcea. Hrvatski reprezentativac Igor Karačić tako se mora zadovoljiti europskim srebrom, a u finalu nije zabio gol.

Po završetku utakmice dogodila se tragedija. Poljskom je novinaru pozlilo za vrijeme utakmice i preminuo je u bolnici nakon reanimacije.

KONTROLNO OKUPLJANJE Perkovac okupio rukometaše: Mnogi su nam morali otkazati

- EHF žali za gubitkom novinara koji je preminuo tijekom EHF Final foura. Ukazana mu je pomoć tijekom drugog poluvremena utakmice, ali nažalost, preminuo je. Naše su misli i molitve uz njegovu obitelj i prijatelje - stoji u priopćenju EHF-.a.

Utakmica je bila prekinuta u 18. minuti drugog poluvremena. Dotičnom novinaru je pozlilo, a njegove kolege zvale su hitnu pomoć. Reanimiran je, a zatim odveden u bolnicu. Na kraju je preminuo.

Na Svjetskom prvenstvu preminuo novinar

Američki novinar Grant Wahl preminuo je tijekom Svjetskog prvenstva u Katru nakon što se srušio za vrijeme utakmice osmine finala između Argentine i Nizozemske.

KATARINA JEŽIĆ ZA 24SATA Hrvatica na krovu Europe: Došla sam, vidjela, osvojila. I začepila usta onima koji su sumnjali... KONTROLNO OKUPLJANJE Budućnost hrvatskog rukometa: Perkovac je pozvao 21 igrača

Nekoliko dana prije iznenadne smrti Wahl se požalio na pritisak u prsima, a njegova je smrt šokirala sportsku javnost.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • istina321 19.06.2023.

    Jel mislio?

  • das 19.06.2023.

    Iznenaditis.

  • Ugodan 19.06.2023.

    Iznenada

Komentiraj...
Vidi sve komentare