To je to što me zanima!

Tragedija: Nigerijac preminuo za vrijeme utakmice u Maleziji

Sportska tragedija zbila se u Maleziji, za vrijeme prijateljske utakmice T-Teama i Kelantana. Nigerijski nogometaš David Oniya (30) umro je nakon srčanog udara
Vidi originalni članak

Još jedna smrt zbila se na nogometnim travnjacima. Ovu subotu u Maleziji je preminuo Nigerijac David Faramola Oniya (30) igrajući prijateljsku utakmicu za svoj T-Team.

Oniya je već u trećoj minuti utakmice protiv Kelantana u gradu Kota Bharuu kolabirao, nakon čega su ga prevezli u bolnicu.

Utakmica je prekinuta sat vremena poslije incidenta, nakon što su glavnom sucu javili da je nesretnik izgubio borbu za život.

Nigerijac je karijeru počeo u Neftčiju u Azerbajdžanu 2004., a igrao je i za tamošnji Samarqand-Dinamo, uzbekistanski Buxoro te Neftči iz Fergane prije nego što je sreću potražio u Maleziji prošle godine. Nažalost, nije stigao upisati nastup u službenoj utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 1980bena 14.06.2015.

    jako puno tragicnih završetaka u nogometu,pogotovo u zadnjih desetak godina...hoce da nogometaš ima snagu nekog borca brzinu bolta i kondiciju nekog iz etiopijskog maratonca,nemoguce..

  • Realist23 14.06.2015.

    pocivao u miru :(

  • seljanka72 14.06.2015.

    smrt ne bira, cesta, sport, bolest, mlado, staro...počivao u miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare