To je to što me zanima!

Tragedija u Engleskoj: Hokejaš preminuo nakon ozljede, igrač mu klizaljkom prerezao vrat...

Adam nije bio samo izvrstan hokejaš, već i sjajan suigrač i nevjerojatna osoba pred kojom je bio čitav život. U klubu će nam užasno nedostajati, priopćio je klub preminulog hokejaša
Vidi originalni članak

Tragične vijesti stigle su iz Engleske. Hokejaš Adam Johnson (29) preminuo je u bolnici nakon što je pretrpio kobnu ozljedu na utakmici britanskog Challenge kupa između Nottingham Panthersa i Sheffield Steelersa.

- Adam nije bio samo izvrstan hokejaš, već i sjajan suigrač i nevjerojatna osoba pred kojom je bio čitav život. U klubu će nam užasno nedostajati i nikada ga nećemo zaboraviti - napisali su iz Panthersa.

Daily Mail navodi kako je Johnson zadobio tešku ozljedu vrata. Svjedoci s mjesta događaja rekli su kako je pokušao otklizati natrag na teren nakon što ga je protivnik slučajno pogodio klizaljkom. 

Međutim, nije se uspio podići na noge, već se srušio na led. Taj je prizor uplašio prisutne gledatelje, a djelatnici hitne pomoći sjurili su se na teren. Nažalost, hokejašu nije bilo spasa. U bolnici su proglasili kako je njegov život tragično izgubljen.

Istraga nesreće još je uvijek u tijeku.

Na društvenim mrežama oglasila se igračeva majka Kari, koja je rekla kako je izgubila polovicu srca. Utakmicu je prema pisanju britanskih medija gledalo oko 8000 ljudi, a nije dovršena nakon strašne nesreće. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Prki600 29.10.2023.

    Ne shvaćam kako da im nje obavezno nositi kakvu zaštitu na vratu, nije ovo prvi puta dogodi se svako malo ali ne s ovako tragičnim posljedicama, izgleda mu baš žile zahvatio. Možda tragedija dovede do promjene pravila.

  • kliksiii 29.10.2023.

    Strava…

  • OGC 29.10.2023.

    Strava. 😢 Ali nekako je to ocekivano, te klizaljke su ostri kao skalpeli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare