To je to što me zanima!

Tragedija u Podravini: Veteran je preminuo na poluvremenu

Sjeo je na drvenu klupu prema ulasku u svlačionicu da bi se potom srušio. Ni žurni dolazak ekipe Hitne koja ga je pokušavala reanimirati nije mu spasio život
Vidi originalni članak

U četvrtak, 4. svibnja oko 19 sati na nogometnom igralištu u Ferdinandovcu preminuo je 49-godišnji igrač istoimenog kluba, potvrđeno nam je u policiji.

Radi se o bivšem senioru NK Ferdinandovca koji je nastupao za veteransku momčad u utakmici protiv NK Kunovca. Kako smo neslužbeno doznali odigrao je prvi dio i započeo u nastavku da bi izašao pred kraj susreta jer se, kako nam je rečeno, nije osjećao dobro.

Sjeo je na drvenu klupu prema ulasku u svlačionicu da bi se potom srušio. Ni žurni dolazak ekipe Hitne koja ga je pokušavala reanimirati nije mu spasio život. Radi se o obiteljskom čovjeku koji je, rekao nam je jedan od njegovih mlađih suigrača, živio uredno. Najvjerojatnije se radi o srčanom udaru.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Mr. Spock 05.05.2023.

    Od 2007. do 2013. je zabilježeno 214 smrtnih slučajeva kod nogometaša, od toga 183 aktivna i 31 nedavno umirovljeni nogometaš. U 55% slučajeva (118) je bilo zbog raznih bolesti, a trećina od toga (39 osoba) su bili srčani problemi. Ostalih 45% od ukupnog broja otpada na nesreće i samoubojstva. Autori istraživanja su dr. Vincent Gouttebarge, Wesley Ooms, Tijs Tummers, dr. Han Inklaar, sa podacima od World Footballers’ Union (FIFPro). U studiji su samo obrađivani profesionalni nogometaši, a smrtnost je 0.47 od 1,000 nogometaša na godinu. Koliki bi tek bio broj da su sve sportove i razine natjecanja obrađivali...

  • 05.05.2023.

    izašao pred kraj susreta , a preminuo na poluvremenu ?

  • 04.05.2023.

    Koju poziciju je igra?

Komentiraj...
Vidi sve komentare