To je to što me zanima!

Tragična priča svjetskog prvaka: Moja žena Paris rodila je mrtvo dijete, izgubili smo dvije bebe

Morao sam biti s njom. Mi smo bili u jednom dijelu bolnice, a stric Huey je bio na samrti na drugom, sve u isto vrijeme, ispričao je svojevremeno Tyson koji je s Paris prvo dijete izgubio 2014., a drugo 2018.
Vidi originalni članak

Britanski boksač Tyson Fury (32-0-1) obranio je WBC pojas svjetskog prvaka nokautiravši sunarodnjaka Dilliana Whytea (28-3) aperkatom u šestoj rundi. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Whyte je napravio kobnu grešku te otvorenog garda zakoračio prema naprijed pa naletio na pakleni aperkat kojim je Fury označio kraj karijere. 

Barem tako tvrdi Fury, ali i njegova supruga Paris kojoj je obećao da će se umiroviti kao drugi neporaženi teškaš u povijesti. 

U pozadini priče velikog uspjeha svjetskog prvaka stoji i ona tragična koju je povodom Tjedna svjesnosti gubitka bebe Paris ispričala javnosti. 

- Od malih nogu željela sam veliku obitelj. To mi je u krvi jer je moja baka imala osmero djece. Sa svakom bebom koju smo dobili raslo je moje samopouzdanje kao majke. Imam rutinu i znam što nam dogovara - rekla je Paris koja s Furyjem ima šestero djece.

Najmlađe dijete je malena Athena koja se rodila u kolovozu prošle godine, a imaju još tri sina Princea Johna Jamesa, Princea Adonisa Amaziaha i Princea Tysona II te dvije kćerkice - Valenciju i Venezuelu. 

- Znam da ljudi kad vide našu veliku obitelj pomisle da se nismo morali truditi kako bismo dobili djecu. Međutim, kako je Tjedan svjesnosti gubitka bebe, želim s vama podijeliti našu priču. Nažalost, izgubili smo dvije bebe, što je za nas bilo devastirajuće i zato znam kako je svima koji su to doživjeli. To nikada neću preboljeti, ali srećom imala sam Tysona i ostatak svoje obitelji koji su bili uz mene - ispričala je Paris. 

Nažalost, prvo dijete izgubili su 2014. godine o čemu je svojevremeno govorio i Fury. 

- Nikada nisam o tome pričao ranije, ali moja žena Paris je rodila mrtvo dijete u šestom mjesecu trudnoće. Morao sam biti s njom. Mi smo bili u jednom dijelu bolnice, a stric Huey je bio na samrti na drugom, sve u isto vrijeme - kazao je. 

Drugo dijete izgubili su 2018. godine,  dan nakon što je Fury svladao deset godina mlađeg Švicarca albanskih korijena, Sefera Seferija. 

- Bila sam trudna osam tjedana, a onda sam na dan borbe izgubila bebu. Nisam to rekla Tysonu prije borbe. Međutim, čim je borba završila odmah sam mu rekla. Idućeg dana otišli smo u bolnicu gdje nam je to potvrđeno. Pet tjedana kasnije opet sam zatrudnjela - ispričala je jednom prilikom Paris. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bubimir 76 25.04.2022.

    Pet tjedana nakon ona opet zatrudni? Pa jel taj uopce silazi s nje?

  • Clotshotsis Jones 24.04.2022.

    (pelc)Ajme sve nešto pobaćaji, zbog čega li to?

  • b28v2uo91v789c91b 24.04.2022.

    Meni je tragicnija prica onih sa Banije, ali da to je neka druga Hrvatska

Komentiraj...
Vidi sve komentare