To je to što me zanima!

Transfer-bomba! Dinamo nudi 10 mil. € za Vlašića i Kalinića

DVOJAC U MAKSIMIRU?! U Hajduku šute, nitko o tome ne želi govoriti. No iz nekoliko maksimirskih i splitskih izvora doznali smo za Dinamovu ponudu za Vlašića i Kalinića...
Vidi originalni članak

Do kraja prijelaznog roka ostalo je još samo pet dana. U tih pet dana Dinamo mora pojačati svoju momčad za Ligu prvaka, a u misiju su krenuli navodno ponudivši splitskom Hajduku 10 milijuna eura za Nikolu Vlašića i Lovru Kalinića.

Ljubav ili poštovanje, ako ćete to tako nazvati, Zdravka Mamića i Nikole Vlašića nije od jučer. Nije nikakva tajna da Zdravko itekako cijeni mladog Hajdukovog nogometaša.

- Kad bih mogao dovesti jednog igrača iz Hrvatske, odlučio bih se za Nikolu Vlašića. Sjajan igrač, brz, prodoran, krasno odgojen, iz prekrasne sportske obitelji. Da, uzeo bih Vlašića - pričao je Zdravko Mamić prošle godine uoči početka sezone.

<<< Više o Dinamovoj ponudi pročitajte u subotnjem tiskanom izdanju 24sata >>>

Idi na 24sata

Komentari 472

  • ivan548 27.08.2016.

    nisu oni prodane duse

  • Fedal 27.08.2016.

    Lovre Kalinić:"Ni sto milijuna eura vam neće biti dovoljno".HŽV.

  • 27.08.2016.

    TORCACAST....I DALMACIJA U SRCU....sad službeno na aparate prikopčani...tri poraza za redom...i maminjo im kupuje najbolje igrače.......molim ekipu za oživljavanje da se javi....glavni doktor.... GJCEZAR......asistenti ...PRCKO VITAMINČIĆ I EXTRIMINATOR......požurite da pacijenti ne preminu...hahahahahahahahahahahahhahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare