To je to što me zanima!

Transfer-bomba na pomolu! Xavi i Barcelona žele 'vatrenog'

Jasno je da Sosa mora napustiti Švabe ako želi napredovati u karijeri. Njegova momčad je nakon 29 kola na 15. poziciji Bundeslige te će, izvjesno, do posljednjeg kola voditi borbu za ostanak
Vidi originalni članak

Barcelona je opasno zagrizla za Bornu Sosu (24)! Prema pisanju njemačkog novinara Sky Sporta, Barcini predstavnici već su stupili u kontakt s ljudima koji brinu za karijeru hrvatskog reprezentativca koji nastupa za Stuttgart. 

U katalonskom divu tako bi ponovno mogli vidjeti Hrvata nakon što je Ivan Rakitić, koji je i ostavio najveći trag, napustio Camp Nou. Osim njega su za Blaugranu nastupe upisivali i Robert Prosinečki (jedna sezona, 26 nastupa), Goran Vučević (pet sezona, tri nastupa) i Alen Halilović (jedan nastup).

FENOMENALNI GVARDIOL Međunarodni centar za sportske studije objavio tjedno izvješće: Joško vrijedi 96 milijuna eura!

Jasno je da Sosa mora napustiti Švabe ako želi napredovati u karijeri. Njegova momčad je nakon 29 kola na 15. poziciji Bundeslige te će, izvjesno, do posljednjeg kola voditi borbu za ostanak sa Arminijom i Herthom.

Hrvatski je reprezentativac, uz Sašu Kalajdžića, praktički jedina svjetla točka Stuttgarta u ovoj sezoni. Zabio je Sosa dva gola i osam puta asistirao u 25 utakmica.

BUNDESLIGA Borussia srušila Stuttgart, Sosa pogodio prečku u 90. minuti

Sosa bi tako trebao zamijeniti prekaljenog Jordija Albu (33) jer su očito u Barci zaključili da mladi Alex Balde (18) zasad ne može dostojno popuniti tu poziciju. Jer Barcelona ima plan vratiti se iz prosječnosti u vrh nogometa, a nakon pojačanja iz Premiershipa (Ferran Torres, Aubameyang, Adama Traore) došao je red na ove iz Bundeslige. Podsjetimo, u posljednje se vrijeme sve više šuška o odlasku Roberta Lewandowskog iz Bayerna.

Transfermarkt procjenjuje Sosu na 20 milijuna eura, dok Sky tvrdi da je njegova odštetna klauzula 25. Kako god, Stuttgart bi trebao višestruko zaraditi budući da su ga Dinamu 2018. platili šest milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • lukic1991 12.04.2022.

    livaju neka kupe da im čistit kopačke i nosi vodu

  • Imbra Grabarić Presvetli 12.04.2022.

    Ne bi taj meni u repku pa ni da potpiše za Real ili dinamo, a ne za tam neku raspalu Barcu.

  • 12.04.2022.

    Skužio Xavi da ako misli osvojiti LP, mora u ekipi imati jednog Hrvata haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare