To je to što me zanima!

Transfer karijere: Ilija Brozović novi je pivotmen moćnog Kiela

Njemački prvak i klub u kojem 'caruje' Domagoj Duvnjak, Kiel, novo je odredište Ilije Brozovića. Hrvatski pivot potpisao je s moćnim njemačkim klubom do 2017. godine
Vidi originalni članak

Ilija Brozović (24) novi je rukometaš njemačkog Kiela. Objavio je to moćni njemački klub na svojim stranicama te dodao kako je hrvatski pivotmen potpisao do 30. lipnja 2017.

- Nakon teških ozljeda Patricka Wienceka i Renea Tofta Hansena, morali smo brzo reagirati. Tražili smo pivota koji je podjednako dobar u obrani i napadu i to smo pronašli u Brozoviću - rekao je trener Kiela Alfred Gislason, a glavni menadžer kluba Thorsten Storm dodao:

- Tražili smo vrhunskog pivota i dobili ga u Iliji. Bez obzira što je još mlad, Brozović ima jako puno iskustva na međunarodnoj sceni. Jako je želio doći u Kiel i potpuno se uklapa u naš profil igre.

Brozović će tako, osim u reprezentaciji, od sada i u klubu surađivati s našim najboljim rukometašem.

- Presretan sam što ću igrati s Domagojem Duvnjakom. U Kielu mogu igrati i Bundesligu i Ligu prvaka, a to je jako važno za moj razvoj. Nadam se da ću dodatno napredovati u jednom od najslavnijih klubova u povijesti - rekao je Brozović.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zeko1392 14.01.2016.

    Jos kao mali je bio uporan i trudio se i zato mi je drago radi njega :) Predolac <3

  • Dr.King Schultz 13.01.2016.

    Imamo li novog Vorija?

  • FREEDOM 13.01.2016.

    ..ajde neka .. zaradi koju kintu i osvoji nešto ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare