To je to što me zanima!

Transfer via repka: Mateo Hrvatin ide u Zagreb CO?

Lijevo krilo reprezentacije, momak kojem izbornik Lino Červar bezuvjetno vjeruje, navodno je samo potpis ugovora daleko od svlačionice Zagreba
Vidi originalni članak

Teškom ozljedom Manuela Štrleka prvak države ostao je samo na Ljubi Vukiću na lijevom krilu. Stigao je 18-godišnji Lovro Šprem, brat reprezentativca Gorana, ali to ne zadovoljava Zagrebove ambicije. U nedjelju je 'pukla' vijest da u Zagrebovu svlačionicu dolazi Mateo Hrvatin. Priča se da je njegov dolazak iz Zameta u Zagreb gotova stvar.
- Već su me neki to pitali, ali ja doista ne znam ništa o tome. Pa kako može biti gotovo ako nisam ništa potpisao. Ne mogu me samo rukom prebaciti u Zagreb CO, valjda bi me netko nešto pitao - pomalo ljutito rekao je Zametov reprezentativac.
Ovu vijest potvrditi nije htio ni nitko od čelnika Zagreba, no jasno je da traže rješenje na krilu. Červar baš i ne vjeruje Vukiću, momku kojeg nije uvrstio čak ni među 21 kandidata za SP. A Hrvatin je očito njegov favorit, barem ako je suditi po ovom prvenstvu. Iza njega je u reprezentaciji Goran Šprem, zbog njegova dolaska šansu da zaigra u Zagrebu mogao bi izgubiti Lovro Šprem...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • JAX 26.01.2009.

    hahaha akko to zagreb puno prije nije obavio i zasto uvujek moraju oni kupovat najbolje od hrvatskog rukometa

  • bez_nadimka 26.01.2009.

    najbole bi zagreb co bilo primistit u španjolsku ili njemečku,i ukinuti hrvatsku rukometnu ligu,

  • Pero Kvržica 26.01.2009.

    cHeGa007, nije vukić ozljeđen, čovjek skroz zdrav sjedi doma i gleda prvenstvo na televiziji. njega i vuković je červar odj..o kad je kratio popis sa 28 na 21. štrlek je ozljeđen, vukiću nije ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare