To je to što me zanima!

Transparentima protiv Vlatka: Marković nepoželjan u Splitu

Po Splitu su jutros izvješeni uvredljivi transparenti na račun Vlatka Markovića i HNS-a, sve je to samo nastavak borbe s HNS-om zbog 14-godišnjeg izbjegavanja Splita
Vidi originalni članak

Split s velikim iščekivanjem očekuje večerašnji povratak hrvatske nogometne reprezentacije. Poljud je rasprodan i "gorjet" će večeras, ali će mnogi ipak sa zebnjom krenuti na utakmicu iščekujući reakcije publike.

Naime, u sjeni velike utakmice krije se dvojba mnogih navijača, podržati 14-minutni bojkot Torcide ili zanemariti nepravdu i bodriti naše od prve sekunde.

Inače, nakon najavljenog bojkota navijanja u prvih 14 minuta, po Splitu su jutros izvješeni uvredljivi transparenti na račun Vlatka Markovića i HNS-a. Transparenti su izvješeni na nekoliko frekventnih lokacija, a toliko su uvredljivi da sadržaj nije za objavljivanje. Sve to samo je nastavak borbe s HNS-om zbog 14-godišnjeg izbjegavanja Poljuda. Slični transparenti na Poljudu su se mogli vidjeti još u rujnu prošle godine tijekom derbija između Hajduka i Dinama. 

Mnogi se pribojavaju da bi loše vibracije prema Markoviću večeras mogle sputati pravo navijanje i podršku vatrenima. Otkrit će se to vrlo brzo, čim lopta krene sa centra, a ključne će biti istočna i zapadna tribina od kojih se očekuje da "ispoštuju" četrnaestominutni bojkot Torcide.

Puno Splićana ipak smatra da je podrška našima najvažnija baš u početku utakmice, pa bi se lako moglo dogoditi da istok "grune" već od starta i ponese cijeli stadion.

Osim toga, u Split je stiglo i puno navijača iz drugih dijelova Hrvatske koji sigurno neće šutjeti prvih 14 minuta.

Kako god bilo, najneugodnije će na stadionu sigurno biti Vlatku Markoviću, jer transparenti su samo uvod u vrijeđanje predsjednika HNS-a koje će se sasvim sigurno nastaviti na stadionu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • no name 10 03.06.2011.

    ja stvarno nemogu vjerovat medju kakvim jazavcima zivim,kao veliki hrvati pljujete po zagrebu ko da smo mi ili SAMO markovic birali di i kad ce se igrat,maksimir je bila neosvojiva tvrdava niko nije otiso s bodovima iz maksimira,sami reprezentativci su htjeli igrat na maksmiru...torcida opet sebe stavlja u prvi plan,nema tu torcida ,bbb,ultrasi igra hrvatska al vama to nije bitno vi istjerujete neku svoju pravdu,kad se na maksmiru fuckalo igracima hajduka kad je repka igrala?

  • Alfred Jodl 03.06.2011.

    Bravo torcida iako se ne slažem svama u mnogome.Ali jedanput neko mamićevim starletama treba pokazat sta narod misli o njima.Njih podržavaju samo par polupismenih nekulturnih i prozirnih amamićevih kobasićara.HNS-FSJ

  • mrlinjo 03.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare