Obavijesti

Sport

Komentari 33

Transparentima protiv Vlatka: Marković nepoželjan u Splitu

Transparentima protiv Vlatka: Marković nepoželjan u Splitu
1

Po Splitu su jutros izvješeni uvredljivi transparenti na račun Vlatka Markovića i HNS-a, sve je to samo nastavak borbe s HNS-om zbog 14-godišnjeg izbjegavanja Splita

VIDEO

Split s velikim iščekivanjem očekuje večerašnji povratak hrvatske nogometne reprezentacije. Poljud je rasprodan i "gorjet" će večeras, ali će mnogi ipak sa zebnjom krenuti na utakmicu iščekujući reakcije publike.

Naime, u sjeni velike utakmice krije se dvojba mnogih navijača, podržati 14-minutni bojkot Torcide ili zanemariti nepravdu i bodriti naše od prve sekunde.

Inače, nakon najavljenog bojkota navijanja u prvih 14 minuta, po Splitu su jutros izvješeni uvredljivi transparenti na račun Vlatka Markovića i HNS-a. Transparenti su izvješeni na nekoliko frekventnih lokacija, a toliko su uvredljivi da sadržaj nije za objavljivanje. Sve to samo je nastavak borbe s HNS-om zbog 14-godišnjeg izbjegavanja Poljuda. Slični transparenti na Poljudu su se mogli vidjeti još u rujnu prošle godine tijekom derbija između Hajduka i Dinama. 

Mnogi se pribojavaju da bi loše vibracije prema Markoviću večeras mogle sputati pravo navijanje i podršku vatrenima. Otkrit će se to vrlo brzo, čim lopta krene sa centra, a ključne će biti istočna i zapadna tribina od kojih se očekuje da "ispoštuju" četrnaestominutni bojkot Torcide.

Puno Splićana ipak smatra da je podrška našima najvažnija baš u početku utakmice, pa bi se lako moglo dogoditi da istok "grune" već od starta i ponese cijeli stadion.

Osim toga, u Split je stiglo i puno navijača iz drugih dijelova Hrvatske koji sigurno neće šutjeti prvih 14 minuta.

Kako god bilo, najneugodnije će na stadionu sigurno biti Vlatku Markoviću, jer transparenti su samo uvod u vrijeđanje predsjednika HNS-a koje će se sasvim sigurno nastaviti na stadionu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju