To je to što me zanima!

Transfer lista: HSV otpisao Ivu Iličevića, zainteresiranih nema

HSV je objavio kako u nastavku sezone ne računa na pet igrača te ih stavio na transfer listu. Osim Iličevića tu su još Jansen, Arslan, Rajković i Kačar, piše Bild
Vidi originalni članak

Povremeni hrvatski reprezentativac našao se na transfer listi HSV-a. Njemački je bundesligaš napravio novu transfer listu igrača kojih se želi riješiti u zimskom prijelaznom roku. Na popisu je pet igrača, a jedan od njih je i Ivo Iličević (28).

Uz njega tu su još i Marcell Jansen, Tolgay Arslan, Slobodan Rajković i Gojko Kačar. Svoj petorici zajedničko je što im na ljeto istječe ugovor te u Hamburgu očito žele barem nešto zaraditi. Njemački Bild tvrdi kako za Jansena i Arslana postoje ponude drugih klubova, no ostala trojica, pa tako i Iličević, ne zanimaju nikoga.

HSV je i drugu sezonu za redom loš u Bundesligi. Prošle se jedva spasio ispadanja, a sada drži 14. mjesto sa samo 17 bodova.

Iličević po Transfermarktu vrijedi 1,5 milijun eura, primarno igra na poziciji lijevog krila, a u HSV je došao 2011. za četiri milijuna eura. No cijelu karijeru muči se s ozljedama, a ove sezone odigrao je samo dvije prvenstvene utakmice i to u prva dva kola Bundeslige.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Ivica Kičmanović U Dehidraturi 27.12.2014.

    Ima jedan klub na moru koji dovodi igrače bez odštete, sad je šansa.

  • 26.12.2014.

    Eto hajduce...daj milion i po i tvoj je

  • mashograd 26.12.2014.

    Kačar je vrlo dobar igrač, šteta nije se nametnuo u HSV-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare