To je to što me zanima!

Treća sreća: Riječani u trećem susretu love tri boda kod Intera

Čekaju nas dobri uvjeti budući da je igralište očuvano. Naša želja je da ostanemo na prvom mjestu, a očekujemo uzbudljivu utakmicu, rekao je trener Rijeke Matjaž Kek
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke u sklopu 19. kola Prve HNL od 18 sati gostuju kod Intera u Zaprešiću. Prva dva susreta ove sezone su završila bez pobjednika 0-0. Trener Rijeke Matjaž Kek želi da njegova momčad ostane vodeća na tablici.

- Idemo u goste ekipi koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva igrom i bodovima zaslužila i opravdala igranje u Prvoj HNL. Ekipa koju nismo uspjeli pobijediti u dvije utakmice ove sezone. Čekaju nas dobri uvjeti budući da je igralište očuvano. Naša želja je da ostanemo na prvom mjestu.Očekujemo uzbudljivu utakmicu jer obje momčadi se žele nadigravati - rekao je trener Rijeke. 

Golman Rijeke Ivan Vargić također smatra da će ovaj put doći do vrijedna tri boda.

- Ekipa koju ove sezone nismo pobijedili, a ujedno nismo im uspjeli zabiti gol. Vole se nadigravati, željni su dokazivanja da vrijede i da ostanu u Prvoj HNL. Čeka nas težak posao. Ako želimo ostati na prvom mjestu moramo uz veliku želju doći do tri boda - jasan je bio Vargić.

No optimistični su i iz Intera. Nogometaši kluba iz Zaprešića vratili su se u prvu ligu i namjeravaju tu i ostati. Pogotovo sad kad imaju najboljeg napadača u ligi.

- Rijeka stvarno djeluje moćno, kao stroj. Ali neka ne misle da će u Zaprešiću samo tako osvojiti bodove. Morat će se dobro oznojiti za dobra rezultat - rekao je najbolji strijelac Prve HNL Ilija Nestorovski.

Riječani ne znaju za poraz impresivnih 20 utakmica zaredom, a htjet će ostati na tom putu i u Zaprešiću.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Gizmo22 04.12.2015.

    Rijeka bezidejna. Kek specijalac najveci!!! Tri puta protiv Intera igra i ne zna kako bi ih pobijedio... Specijalac! Uvodi Sharbinija zadnjih 6 minuta??? Uzas!!! Kek pokri se usima, prestani bit bahat i nauci morivirat ekipu jer mislim da je to trenutno najveci problem.

  • deky 1963 04.12.2015.

    najveci navijac Intera (Dinama) je komentator na sportskoj televiziji

  • 04.12.2015.

    Ugledni nogometni magazin FourFourTwo izabrao je pet najuspješnijih trenera u Europi u studenom, a svoje mjesto na tom popisu dobio je i Matjaž Kek (54)!....neka pati koga smeta.....Forza Fiume.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare