To je to što me zanima!

Ipak Kopić? Hajduk ima novog trenera poslije otkaza Carrillu

Danas će se finiširati posljednji detalji dogovora i već sada se može potvrditi da će Hajduk najkasnije sutra objaviti da je Kopić novi trener te da će i preuzeti momčad i voditi je sljedećeg vikenda u Puli
Vidi originalni članak

Iako u prethodna dva pokušaja nije došlo do dogovora između Hajduka i Željka Kopića (prije Burića i Pušnika), treći pokušaj dogovora se pokazao kao sretan i Kopić bi od sutra trebao preuzeti vođenje Hajduka.

Od odlaska Joana Carrilla Kopić je figurirao kao ozbiljan kandidat, i dok su Splićani kontaktirali brojne druge trenere, a menadžeri im nudili brojna inozemna rješenja, Kopić je strpljivo čekao i dočekao.

Danas će se finiširati posljednji detalji dogovora i već sada se može potvrditi da će Hajduk najkasnije sutra objaviti da je Kopić novi trener te da će i preuzeti momčad i voditi je sljedećeg vikenda u Puli. 

Na koncu je presudilo Kopićevo poznavanje prilika u HNL-u i Hajduku, njemu neće trebati proces prilagodbe, jer jako dobro zna kako dišu Hajdukovi sljedeći protivnici, ali zna s čim raspolaže igrački kadar.

Očekuje se službena potvrda, no, Željko Kopić je po svemu nasljednik Joana Carrilla na klupi Hajduka. 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • ja1987 13.11.2017.

    I kako da ti ne zgade nogomet sa ovakvim sranjima.kako ta Torcida ne vidi da ih prče u mozak sa smjenama trenera.kao da imaju igrački kadar u rangu psg-a pa sad trener kriv.trebalo je pustiti čovjeka da radi dugoročno možda bi nešto i napravio.

  • mandrillost 12.11.2017.

    Okej,Kopic neka je trener..samo jel ovo Hajduk ide korak naprijed ili nazad?! Ja sam totalno zbunjen vise!

  • lovac na tuljane 12.11.2017.

    E moj Kopiću, nisi ni svjestan gdje dolaziš

Komentiraj...
Vidi sve komentare