Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
92 komentara

Ipak Kopić? Hajduk ima novog trenera poslije otkaza Carrillu

Danas će se finiširati posljednji detalji dogovora i već sada se može potvrditi da će Hajduk najkasnije sutra objaviti da je Kopić novi trener te da će i preuzeti momčad i voditi je sljedećeg vikenda u Puli

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
92 komentara

Iako u prethodna dva pokušaja nije došlo do dogovora između Hajduka i Željka Kopića (prije Burića i Pušnika), treći pokušaj dogovora se pokazao kao sretan i Kopić bi od sutra trebao preuzeti vođenje Hajduka.

Od odlaska Joana Carrilla Kopić je figurirao kao ozbiljan kandidat, i dok su Splićani kontaktirali brojne druge trenere, a menadžeri im nudili brojna inozemna rješenja, Kopić je strpljivo čekao i dočekao.

Danas će se finiširati posljednji detalji dogovora i već sada se može potvrditi da će Hajduk najkasnije sutra objaviti da je Kopić novi trener te da će i preuzeti momčad i voditi je sljedećeg vikenda u Puli. 

Na koncu je presudilo Kopićevo poznavanje prilika u HNL-u i Hajduku, njemu neće trebati proces prilagodbe, jer jako dobro zna kako dišu Hajdukovi sljedeći protivnici, ali zna s čim raspolaže igrački kadar.

Očekuje se službena potvrda, no, Željko Kopić je po svemu nasljednik Joana Carrilla na klupi Hajduka. 

Naši partneri pišu
Message