To je to što me zanima!

Trećeligaš šokirao Leverkusen, Kovač je prošao nakon penala...

Nogometaši njemačkog trećeligaša Lottea iznenadio je Bayer Leverkusen i izbacio prvoligaša iz njemačkog kupa. Eintracht Nike Kovača je u kombiniranom sastavu prošao Ingolstadt nakon penala
Vidi originalni članak

Roger Schmidt muku muči s izvedbama svojih nogometaša. Bayer Leverkusen je na 11. mjestu Bundeslige, a nakon lošeg starta u sezonu doživio je novi šok. Bayer je u šesnaestini finala DFB Pokala izbacio trećeligaš Lotte nakon penala (2-2). Tin Jedvaj nije igrao.

'Apotekari' su poveli preko Vollanda u 25. minuti, a domaćinu je izjednačenje donio Hilbert autogolom u 47. Wendel je u 78. minuti dobio drugi žuti karton i omogućio Bayeru da riješi posao do kraja. No srčani nogometaši Lottea nisu se predavali, izdržali su produžetke i odveli utakmicu do penala. Prvo je Volland doveo Bayer u vodstvo petoj minuti produžetka, a domaći su stigli do izjednačenja deset minuta kasnije preko Freibergera.

U izvođenje penala prvi su krenuli gosti. Aranguiz je promašio, baš kao i Nauber na drugoj strani. Havertz je pogodio za Bayer a Freiberger promašio. Volland je tada promašio za 'apotekare', a Steinhart zabio za izjednačenje. Bili su tada precizni Hilbert i Wendell za goste te Dej i Heyer za domaćine, a onda je Baumgartlinger promašio, a Tankulić pogodio za veliko slavlje Lottea. 

Kovač nakon penala do osmine finala

Niko Kovač izveo je kombinirani sastav za dvoboj protiv Ingolsatada u Kupu. Nakon prvih 90 minuta rezultat je bio 0-0 da bi istim rezultatom završio produžetak. Krenulo se na izvođenje penala...

Prvi je pucao Eintracht, Huszti je zabio. Ingolstad je izjednačio preko Cohena, a na 2-1 povisio je Oczpika. Zatim je Ingolstadtov Bregerie promašio da bi Eintrachtov Mascarell bio siguran. Ingolstadt je ponovo promašio, ovaj put Hartmann. Za prolaz Kvačeve momčadi u osminu finala pobrinuo se Hasebe za konačnih 4-1, odnosno 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • duje912 26.10.2016.

    trećeligaš je šokirao i mene...pao mi listić zbog aljakve igre apotekara

  • Compton 25.10.2016.

    Toprak je prije par dana ja mislim sve dogovorio s Borussiom i prelazak na zimu

  • realnost1110 25.10.2016.

    Je li mu i sada jedvaj kriv iako nije igrao

Komentiraj...
Vidi sve komentare