To je to što me zanima!

Trećeligaš zadržao Tottenham na nuli, bez Modrića tek remi

Tottenham je u osmini finala FA kupa odigrao neriješeno, 0-0 protiv trećeligaša Stevenagea. Luka Modrić nije bio u sastavu. Uzvrat će odlučivati o četvrtfinalistu
Vidi originalni članak

Tottenham je propustio priliku da se plasira u četvrtfinale FA kupa. Trećeligaš Stevenage zadržao je rezultat na 0-0, a o prolasku dalje odlučivat će uzvratni susret na White Hart Lane.

Momčad Harryja Redknappa nije uspjela zabiti trećeligašu koji ove sezone još nije primio gol u ovom natjecanju. To je četvrti put u povijesti nastupa u kupu da Tottenham ne uspijeva zabiti trećeligašu. No s obzirom na činjenicu da je londonska momčad zabila samo dva gola pri pet posljednjih gostovanja u FA Cupu, remi bez golova uopće ne iznenađuje.

U sastavu Tottenhama nije bilo Luke Modrića, a Niko Kranjčar je ušao u igru u 64. minuti umjesto Kylea Walkera.

Stoke City je na gostovanju nadigrao četvrtoligaša Crawley Town 2-0, iako je od 16. minute igrao bez isključenog Roryja Delapa.

Jonathan Walters zabio je svoj sedmi pogodak u posljednjih devet nastupa u FA Cupu u 43. minuti iz 11-erca koji je na sumnjiv način iznudio Ryan Shawcross. U nastavku se među strijelce upisao  i Peter Crouch zabivši glavom.

Stoke je inače pobijedio u svim četirima posljednjim gostujućim dvobojima u FA Cupu. Tri puta pritom nije primio gola, što je ovaj put uspjelo BiH-reprezentativcu Asmiru Begoviću.

Domaći, koji su lani u istoj fazi natjecanja kao amateri ispali od Manchester Uniteda izgubivši 1-0, svejedno su mogli prvi doći u vodstvo. Na početku utakmice jedna se lopta od Croucha odbila u Begovićevu vratnicu.

FA Cup, osmina finala:

Crawley Town – Stoke City 0-2 (Walters 43-11m, Crouch 53)

Stevenage – Tottenham 0-0


Idi na 24sata

Komentari 12

  • amsterdam110 20.02.2012.

    naštimano

  • irakitic 19.02.2012.

    da, ovaj remi sigurno je bio zato sto nas lukica nije igrao :) hahahah

  • njufer 19.02.2012.

    loše su igrali,previše dugih baluna napamet ali proć će na WHL-u bez problema

Komentiraj...
Vidi sve komentare