To je to što me zanima!

Trener AEK-a kratak: Igrat ćemo za mladića koji je izgubio život

Mi idemo igrati nogomet. U sportu sam već 30 godina i nogomet je slavlje, rekao je trener AEK-a koji je dodao kako će grčki prvak igrati i za obitelj poginulog navijača
Vidi originalni članak

Dinamo će na Maksimiru ugostiti AEK u utorak (20 sati) u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka. Konačno će tako hrvatski prvak zaigrati protiv grčkog kluba nakon nereda u Ateni i odgode utakmice koja se trebala odigrati prošlog tjedna.

Uzvratna utakmica igrat će se 19. kolovoza u Ateni, a trener AEK-a, Matias Almeyda, najavio je utakmicu u Grčkoj prije odlaska u Zagreb.

BEZ GOSTUJUĆIH NAVIJAČA Pogledajte koje će sve ulice biti blokirane u utorak zbog susreta Dinama i AEK-a na Maksimiru UŽIVO: DOGAĐAJI IZ GRČKE Roditelje uhićenih saslušala je državna tajnica, nogometaši AEK-a stigli uz pratnju policije

- Mi idemo igrati nogomet. U sportu sam već 30 godina i nogomet je slavlje - rekao je Almeida, a zatim dodao kako se osjećao zbog izgubljenog života navijača AEK-a.

- Bio sam jako tužan zbog onoga što se dogodilo prošli tjedan. Igrat ćemo za povijest AEK-a i za obitelj mladića koji je izgubio život - poručio je trener AEK-a.

PIŠU GRČKI MEDIJI 'AEK ne želi igrati u Zagrebu, uprava kluba bojkotira Dinamo'

Podsjetimo, svih 105 uhićenih nakon nereda, uslijed kojih je život izgubio Michalis Katsouris, sudac je poslao u istražni zatvor. Tamošnji mediji tvrde da će oni biti 'razbacani' u više od 15 zatvora diljem Grčke.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • dottie 14.08.2023.

    Navodno je navijac Aeka ubio navijaca Aeka, samo se skriva na sve moguce nacine

  • kp 14.08.2023.

    Mislio igrat ćete za huligana koji je izgubio život.Tako i treba igrajte samo ne kmečite.

  • rokyri 14.08.2023.

    kao Riječanin želim da Dinamo vam zaprdi 5 komada ajmo Dinamooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare