To je to što me zanima!

Trener Ajaxa: Imali smo puno sreće protiv Dinama

Imali smo mnogo sreće. Dinamo je imao mnoge lijepe šanse i na našu sreću ih nije iskoristio. Nakon toga se ogled okrenuo, rekao je Martin Jol
Vidi originalni članak

Od 2005. godine su nogometaši Ajaxa čekali na proboj u Ligu prvaka. Ovog ljeta su uspjeli nakon što su proživjeli četiri dramatične utakmice na tom putu. Prvo su kroz ušicu igle prošli solunski PAOK, a u četvrtom su pretkolu bili bolji od kijevskog Dinama. Nakon 1-1 u gostima Ajax je u svojoj Areni pobijedio Kijevljane s 2-1. Suarez u 43. i Hamdaoui u 75. minuti su donijeli prednost Nizozemcima od 2-0, no Ševčenko je šest minuta prije kraja realizirao jedanaesterac i time vratio neizvjesnost u ogled. No, do kraja se rezultat nije mijenjao, pa je momčad Martina Jola mogla proslaviti veliki uspjeh.
- Ova je pobjeda iznimno bitna za momčad. Sretni smo - kratko je odmah nakon utakmice rekao Urugvajac Luis Suarez, najbolji igrač Ajaxa.
- Moram se vratiti na prvo poluvrijeme i reći da smo stvarno imali mnogo sreće. Dinamo je imao mnoge lijepe šanse i na našu sreću ih nije iskoristio. Nakon toga se ogled okrenuo - rekao je trener Ajaxa Jol, koji je ovog ljeta nekoliko puta bio blizu izlaznih vratiju kluba.
- Ponosan sam na svoje igrače. Oni su pravi profesionalci. Znaju da mogu ostaviti duboki trag i u samoj Ligi prvaka zato se neće niti odati razuzdanom slavlju nakon ovog uspjeha. Imam veliko povjerenje u njih i obećavam nove dobre rezultate - završio je Jol.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Harun32 26.08.2010.

    Sreckovic. Vile su vas pronosale.

  • rokenrolla 26.08.2010.

    svaka čast ajaxu, odličan uspijeh za ajax

Komentiraj...
Vidi sve komentare