To je to što me zanima!

Trener Alkmaara šokirao se vidjevši Didulicu na prozivci...

"Medicinsko čudo!", riječi su kojima je trener AZ Alkmaara Gertjan Verbeek opisao povratak hrvatskog golmana Joea Didulice nakon teške operacije početkom godine
Vidi originalni članak

Pojavio se 33-godišnji australski Hrvat Didulica u ponedjeljak na prozivci i prvom treningu nizozemske momčadi uoči nove sezone. Riječ je o senzacionalnom oporavku golmana koji je početkom godine operirao herniju diska u vratnoj kralježnici, i koji nakon toga nije bio u stanju podići čak ni običnu olovku. U vratnom dijelu kralježnice Didulica i dalje ima ugrađenu metalnu pločicu.

- Dobio sam zeleno svjetlo za povratak treninzima od mog australskog liječnika. Dovezao sam se na stadion, iznenadio trenera i suigrače i rekao da želim trenirati – izjavio je Didulica za službene internetske stranice kluba.

- Sa suprugom sam već počeo graditi posao kojim ćemo se baviti po svršetku moje karijere, no zasad još uvijek nije vrijeme za kraj – rekao je nekadašnji hrvatski reprezentativac, koji se nada da će u kolovozu ponovno nastupati za svoju nizozemsku momčad.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_58193 28.06.2011.

    dok je tito bio na vlasti ovakvi bi se morali vratiti treninzima za 2 tjedna a ne kao ovaj ljenčariti u krevetu i po bolnicama. tada je zdravstvo bilo mnogo uspješnije

  • Laiho 28.06.2011.

    Jel to ona situacija kad ga je lopta napucala u glavu?! Bravo Didulica.:)

  • threet 28.06.2011.

    Svaka čast ramski zete! :-) Pozdrav iz Rame legendo

Komentiraj...
Vidi sve komentare