To je to što me zanima!

Trener Barcelone je potvrdio: Da, doveli smo Luku Cindrića!

Luka Cindrić ispao je s Kielceom u polufinalu rukometne Lige prvaka od Veszprema (33-30), a isti dan u javnost je trener Barcelone Xavi Pascual potvrdio da hrvatski razigravač dolazi u njegov klub
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić (25) prešao je iz poljskog Kielcea u španjolskog prvaka Barcelonu, rekao je Barcelonin trener Xavi Pascual.

- Da, doveli smo ga, no o tome ćemo govoriti nakon ovog vikenda kada nam prođe Final Four - rekao je Pascual za katalonsku radijsku postaju RAC1 a onda je to ponovio i novinarima u Kölnu.

Ondje Barcelona u subotu igra polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv makedonskog Vardara. Cindrić je u polufinalu s Kielceom ispao od Veszpréma 33-30 (13-13) uz pet golova. Briljantan je u dresu mađarskog kluba bio Petar Nenadić s čak 12 golova.

Cindrić, 25-godišnji srednji vanjski igrač, ima s Kielceom ugovor do ljeta 2021. godine no zatražio je odlazak. U Barceloni na poziciji srednjeg vanjskog igraju islandski igrač Aron Palmarsson i 38-godišnji španjolski igrač Raúl Entrerríos. Entrerríos bi iduće sezone trebao završiti igračku karijeru.

Predsjednik poljskog kluba Bertus Servaas prošli je tjedan bio potvrdio da je Cindrić na korak do odlaska u Barcelonu.

- U svojoj ekipi ne želim imati igrača koji ne želi igrati za Kielce. Pregovori su gotovo završili - bio je rekao Servaas za internetsku stranicu Stregspiller specijaliziranu za rukomet.

Demantirao je novinske napise prema kojima bi transfer iznosio 4 milijuna eura.

- Da mi je netko za njega ponudio taj iznos, ja bih ga osobno idući dan posjeo na avion. U ovim trenucima, u rukometu, najveći iznosi su od 1,5 milijuna eura do 2 milijuna eura. Sve ostalo je montaža medija - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 01.06.2019.

    Odlican igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare