To je to što me zanima!

Trener Ferencvaroša priznao: Europska liga je naša realnost

Dinamo je savršenom predstavom u Budimpešti prošao u playoff kvalifikacija za Ligu prvaka pobjedom u uzvratnoj utakmici protiv Ferencvaroša 4-0, a Mađari ispadanje nisu dobro prihvatili...
Vidi originalni članak

Nakon što je Dinamo bez ikakvih problema prošao mađarski Ferencvaroš u grotlu paklene zelenom bojom okupane Groupama Arene i zabivši im četiri komada bez ijenog primljenog, mađarska javnost je ostala šokirana, a jedina pjesma koja se čula u Budimpešti bila je ona najvjernijih Dinamovih navijača. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čarobna večer na Dunavu pokazala je svu snagu Bjeličinog Dinama koji je u ranoj fazi utakmice načeo, a zatim svakih nekoliko minuta povećavao prednost nad domaćinima. Za veliku pobjedu protiv Ferencvaroša (4-0) zabijali su Ademi, Olmo, Petković i Gojak.

Realno, postojala je velika šansa da rezultat bude nevjerojatna petarda da je Bruno Petković realizirao penal u 88. minuti susreta, ali i bez toga su Zagrepčani i više nego zadovoljni krenuli put kuće.

BOGATE PREMIJE Dinamovcima za ulazak u Ligu prvaka čak 100.000 eura bruto

Europska liga je njihova realnost

No, mađarska javnost nije mogla ostati tiha nakon lošeg izdanja svojih miljenika. Domaći su mediji poraz 4-0 od Dinama nazvali hladnim tušom, pitali su se što je Fradiju dogodilo, a onda se oglasio i trener domaće momčadi.

BILO BI LIJEPO DA JE ISTINITO Uh, da je on barem 'plavi': Ibra se slikao s Dinamovim dresom

- Fradi je doživio najteži domaći poraz na Groupama areni u povijesti -  iznio je mađarski 24.hu, a zanimljivu je konstataciju dao mađarski trener: 

- Možda u ovom trenutku nismo spremni za Ligu prvaka! Možda je Europska liga naša realnost - rekao je Serhij Rebrov.

Žalio je za propuštenim prilikama Nguena na početku utakmice.

NENAD BJELICA: 'Dinamo će biti još jači, novac ćemo uložiti u dva pojačanja'

- Da smo tada poveli, možda bi utakmica otišla u nekom drugom smjeru, tko zna.

 Rebrov je istaknuo i ovo:

- U nogometu, nažalost, postoje i ovakvi porazi i sad moramo živjeti s tim. Nije lako, ali preživjet ćemo, moramo se okrenuti onome što je pred nama. Najviše mi je žao navijača, koji su bili fantastični i hvala im na sjajnoj potpori.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • VladimirPerković 15.08.2019.

    U Splitu traže povećanje rasvijete jer im je pao mrak na oči.

  • croorc 15.08.2019.

    Realno, niste ni za El i tamo uglavnom budu jači protivnici, ako i uspijete nekako tamo zalutati preko lakšeg protivnika sa srećom u ždrijebu sumnjam da ćete se nakupiti bodova

  • 15.08.2019.

    Eee, ako se plasiraš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare