Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
54 komentara

Dinamovcima za ulazak u Ligu prvaka čak 100.000 eura bruto

Igrači koji su igrali najviše utakmica u pretkolima Lige prvaka, primjerice Dominik Livaković, Arijan Ademi, Petar Stojanović, Dino Perić, Mislav Oršić dobit će 100.000 eura bruto premija ako izbace Rosenborg

54 komentara

Još je jedna prepreka ostala na putu prema eliti. Dinamo je na korak od toga da sedmi u svojoj povijesti igra u skupini Lige prvaka. Veliki klub kakav je Dinamo, itekako će znati nagraditi svoje igrače ako izbace Rosenborg i izbore nastup među najboljima.

Naime, premije će biti itekako izdašne. Čelnici hrvatskog prvaka neće štedjeti. Ulaskom u posljednje pretkolo Lige prvaka, Dinamo je osigurao najmanje osam milijuna eura. Ulazak u skupine Lige prvaka donosi najmanje 15,2 milijuna eura.

Igrači koji su igrali najviše utakmica u pretkolima Lige prvaka, primjerice Dominik Livaković, Arijan Ademi, Petar Stojanović, Dino Perić, Mislav Oršić dobit će 100.000 eura bruto premija ako izbace Rosenborg.

Naravno da će bogato biti i nagrađene i druge važne karike koje Dinamo vode prema Ligi prvaka poput Brune Petkovića, Izeta Hajrovića, Danija Olma, Nikole More, Amera Gojaka, Marina Leovca, Marka Leškovića, Emira Dilavera... Kad su premije u pitanju, dakle, gledat će se broj nastupa i minuta u europskim utakmicama na putu prema skupini.

Ovakve bogate i izdašne premije, koje su igrači dogovorili s čelnicima kluba, itekako su zaslužene. Dinamo krupnim koracima grabi prema novom nastupu u Ligi prvaka. Do kraja prijelaznog roka vjerojatno će doći i još neka pojačanja.

Nenad Bjelica je istaknuo kako je Dinamo prolaskom u play off Lige prvaka ispunio svoj cilj. Osigurao je osam europskih utakmica, nastup u skupini Europske lige, ali naravno da bi ulazak u Ligu prvaka bio nešto posebno. To je velika želja.

Ako dinamovci budu igrali kao u Budimpešti, onda straha nema. I Norvežani će pasti. 

Naši partneri pišu
Message