To je to što me zanima!

Trener Intera: Mogli smo dati više od dva gola. Pioli: Imali smo i mi šansi u drugom dijelu

Sad imamo prednost uoči uzvratne utakmice s našim navijačima. Znamo da se moramo još puno potruditi prije nego što počnemo sanjati, rekao je Simone Inzaghi nakon uvjerljive pobjede Intera (2-0) u polufinalu LP
Vidi originalni članak

U prvom susretu polufinala Lige prvaka Inter je na San Siru pobijedio gradskog suparnika Milan sa 2-0 i time napravio veliki korak prema plasmanu u finale.

Golove za Inter zabili su Edin Džeko u osmoj i Henrik Mhitarjan u 11. minuti.

- Odigrali smo nevjerojatno prvo poluvrijeme. Mogli smo zabiti više od dva gola, ali to je bila odlična utakmica za nas. Sad imamo prednost uoči uzvratne utakmice s našim navijačima. Znamo da se moramo još puno potruditi prije nego što počnemo sanjati - rekao je nakon utakmice. trener Intera, Simone Inzaghi.

Strateg Intera pohvalio je i zamjene, među kojima je bio hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović (30).

OBOŽAVA NOGOMET FOTO Novak uz legende Milana na Derbyju della Madonnina MILAN - INTER 0-2 Inter na korak do finala Lige prvaka! Poigrao se s Milanom, Brozović dobio pola sata igre

- Dečki su igrali s punim srcima i čistim glavama. Pokrili su svaki dio terena. Čak su pridonijeli i oni koji su ušli kao zamjene. Sretni smo, ali nedostaje nam nešto. Za 72 sata igramo veoma važnu utakmicu protiv Sassuola u Seriji A. Još se moramo oporaviti, u ovakvim utakmicama potrošite puno fizičke i mentalne energije - dodao je Inzaghi.

Trener Milana, Stefano Pioli, gleda prema vedrijoj strani i uspješnijem drugom poluvremenu.

- Izvući ćemo pozitivne stvari iz drugog poluvremena. Imali smo prilike za povratak u utakmicu. U uzvratu moramo podići ljestvicu i više igrati kao u drugom dijelu - izjavio je razočarani Pioli.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Palmanova 11.05.2023.

    mogli ste jos i par primiti pa bi bilo 2:7

  • Matej22☮ 11.05.2023.

    Ma kakvi Milan k,samo Inter

  • čovik-s-juga 11.05.2023.

    VAR ostavio nadu Milanu. Dva penala i crveni Kruniću su im oprostili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare