To je to što me zanima!

Trener Juventusa upleten je u aferu s klađenjem? Snimljen je u kasinu, a kladio se na Seriju B

Fotograf Fabrizio Corona je rekao kako se Allegri kladio na utakmice Serije B. Kladio se navodno preko prijatelja koji mu je uplaćivao listiće
Vidi originalni članak

Italiju trese kladioničarski skandal. Nogometaši Nicolo Fagioli, Sandro Tonali i Nicolo Zaniolo povezuju se s klađenjem na nogometne utakmice, a neki od njih su se kladili i na utakmice svojih klubova. Osim klađenja na nogometne utakmice, povezuju se i s klađenjem na teniske mečeve. Osim problema s kladionicama, Fagioli se upleo u posuđivanje novaca od kamatara i navodno je dužan više od tri milijuna eura. 

RASPLIĆE SE AFERA Reprezentativac Italije kladio se na utakmice u kojima je igrao?! Prijeti mu drakonska suspenzija

Gotovo svakog dana skandal s kladionicama se širi, a sada je u njega upleten i trener Juventusa Massimiliano Allegri. Da je on upleten u skandal izjavio je Fabrizio Corona, bivši muž Nine Morić. On je rekao kako se Allegri kladio na utakmice Serije B. Kladio se navodno preko prijatelja koji je uplaćivao listiće u njegovo ime.

- Stalno je kockao. Jednom je osvojio 30 tisuća eura i dao tri tisuće eura čovjeku pored sebe govoreći da je to za račun, odnosno kladioničarski listić. Njegov prijatelj je uplatio listić za njega. Puno se kladio na utakmice Serie B iz casina - prenio je Coroni njegov doušnik.

NISU SAMO TROJICA Bivši muž Hrvatice otkrio aferu koja trese Italiju: Više od 40 igrača osumnjičeno za klađenje!

Sportašima u Italiji zabranjeno se kladiti na nogometne utakmice Talijanskog nogometnog saveza, Uefe i Fife i zabranjeno im je izravno ili indirektno uplaćivati oklade.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • JJ88 20.10.2023.

    Svi su lopovi i kockari to nam je u genima

  • Matthope 20.10.2023.

    Klađare uništavaju sport i treba ih zabraniti ali brate i ovaj Corona je neki đubrić od čovjeka i teška drukara.

  • Hrvatska <3 20.10.2023.

    Koji je to porok i prokletstvo…imas milijune, a opet se kladis…sta mozes dobiti vise od tog sto imas…

Komentiraj...
Vidi sve komentare