To je to što me zanima!

Trener kritizira Oršića: On mora biti bolji. Došao je iz Zagreba gdje je nogomet i sve drugačije

Ima ogroman kapacitet, ali treba se pokazati. Budimo iskreni, odigrao je tek dvije utakmice u Engleskoj, rekao je Nathan Jones o igraču kojega su platili 5,75 milijuna eura
Vidi originalni članak

Mislav Oršić (30) nije baš imao start za pamćenje u Southamptonu. Nakon svega sedam minuta u pobjedi nad Manchester Cityjem u liga-kupu i šest u porazu nad Aston Villom u Premiershipu, prošli je tjedan dvaput bio starter, u porazu od Newcastlea i pobjedi nad Blackpoolom.

"Sveci" su se plasirali u osminu finala FA kupa pobijedivši drugoligaša 2-0, a Oršić je zamijenjen u 63. minuti. Trener Nathan Jones baš i nije zadovoljan. 

POGLEDAJTE VIDEO: Oršićeva priča

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- On mora napraviti više. On apsolutno mora napraviti više. Ima ogroman kapacitet i sve, ali treba se pokazati. Ali budimo iskreni, tek je odigrao dvije utakmice u engleskom nogometu. Došao je iz Zagreba gdje je nogomet drugačiji i sve je drugačije - rekao je trener Southamptona za Daily Echo.

Za uzvrat protiv Newcastlea, u kojem Southampton lovi zaostatak od 1-0 u borbi za finale EFL Cupa, bivši nogometaš Dinama trebao bi ponovno biti rezerva. Navijači kluba koji je za napadača platio 5,75 milijuna eura vjerojatno su očekivali više, ali prilagodba nije tako jednostavna.

Ovo su brojke Mislava Oršića u prve četiri utakmice:

- Očekujemo više od njega s vremenom. To će mu i uspjeti i dali smo mu minutažu protiv Newcastlea i Blackpoola. Imao je minute u Premiershipu, ocjenjujmo ga s vremenom. Sad ne viđamo njegove najbolje izdanje i treba se više pokazati, ali to će i napraviti - dodao je Jones.

Klub sa St. Mary'sa gura na tri fronta, a u onom najvažnijem, Premier ligi, drži fenjer s 15 bodova iz 20 utakmica. Zona spasa zasad mu je udaljena dva boda. Nakon Newcastlea slijede mu ligaški okršaji s osmoplasiranim Brentfordom pa Wolvesima, koji se također bore za ostanak.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Baloteli 31.01.2023.

    Jbga to ti je kad se preracunas.Puno takvih transfera ima.Orsic je morao nauciti kad u kini/koreji nije uspio da nece uspjeti ni u engleskoj.Doveden je kao pojacanje ali nije on taj tip igraca.Dinamo je za njega space shutle i trebao je ostati u Dinamu jer ekipa i liga su mu odgovarali.Sad pocnite da je razbio totehem…. Je dao je lik po koji gol ali to su samo jedne/dvi utakmice gdje je bljesnuo ali englesko prvenstvo je nesto drugo i drugi ritam.Moze mu davat po 90 minuta on gola tamo nece vidjeti

  • TimbTomb 30.01.2023.

    Nikad Orsic nebude bio kao u Dinamu. Steta sto je otisao

  • mlado staro život cili . 30.01.2023.

    Hhehehe vodonoša oršić hehej ajde ti u korejskj drugi ligu za ništa drugo i nisi

Komentiraj...
Vidi sve komentare