To je to što me zanima!

Trener Lokomotive najbolji je u Europi za razvoj mladih igrača!

U obzir za ovo istraživanje uzeto je povjerenje koje treneri prvoligaša imaju u mlade igrače i koliko ih koriste u svojim utakmicama
Vidi originalni članak

Lokomotiva se već odavno isprofilirala kao klub za razvoj mladih igrača. Silvijo Čabraja najdugovječniji je trener u HNL-u što znači da su u Lokomotivi zadovoljni kako ispunjava njihove želje i planove, odnosno kako se bavi mladim igračima. Čabraja je sada dobio i potvrdu svog rada.

VRATIO SE NAKON 44 DANA Petković otvoreno: Nisam prvi put igrao nezaliječen, ja sam jedini krivac što se pogoršalo!

Naime, prema istraživanju TransferRooma, digitalne platforme za trgovanje igračima, Čabraja je najbolji trener u Europi za razvoj mladih igrača. U dvije godine na Kajzerici uspješno je izbalansirao rezultat i proizvodnju mladih igrača.

TransferRoom ga je stavio na prvo mjesto s 95 posto, a isti postotak imaju i trener Hapoel Jeruzalema Ziv Are i trener austrijskog Salzburga Gerhard Struber.

U postotak je uračunata prosječna dob početne jedanaestorice, postotak minutaže koju dobivaju igrači mlađi od 24 godine i broj debitanta.

TONI FRUK OTVORENO Riječki dragulj najbolji asistent HNL-a: Iz Fiorentine sam otišao u 2. ligu. To je bio super potez

- Morate svakom mladom igraču dati šansu, morate mu dati određen broj utakmica da biste dobili kontinuitet i da biste u budućnosti mogli računati na njega. Mislim da s tim poslom radimo i jako dobar posao za HNS, za A selekcije i selekciju U21 - rekao je jednom prilikom Čabraja za Germanijak.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MatijaKezele 28.11.2023.

    Samo da zadrže povremeno ekipu, mogli bi oni više, svaka čast Čabraji

  • korisnik10 28.11.2023.

    Sto jest jest, Lokomotiva svake sezone proda 2-3 kljucna igraca, i opet iz nicega "izmisle" par juniora u timu i konkurenti su u ligi.

  • 28.11.2023.

    Dobar je Čabraja,a i Lokomotivina škola nogometa je isto odlična.

Komentiraj...
Vidi sve komentare