To je to što me zanima!

Trener ne želi da Abraham (31) nokautira Stjepana Božića (36)

Hrvatskog boksača Stjepana Božića (36) očekuje najveći izazov karijere, borba protiv Arthura Abrahama, bivšeg svjetskog prvaka u srednjoj kategoriji po IBF-u
Vidi originalni članak

Arthur Abraham (31) sve do prošle godine nikad nije izgubio u profesionalnoj karijeri, a onda su uslijedili porazi od Andrea Dirrella i Carla Frocha u sklopu Super Six World Boxing Classica, višemjesečnog turnira kojem je cilj dobiti svjetskog prvaka po verzijama WBA i WBC.

Prema vlastitom priznanju, "Kralj Arthur" je borbu protiv Božića dogovorio kako ne bi zahrđao uoči svibanjskog dvoboja protiv neporaženog Amerikanca Andrea Warda. I Abrahamov trener Ulli Wegner vidi meč protiv Božića kao priliku da se njegov učenik vrati u pobjednički ritam. No, pobjeda, piše Bild, treneru nije dovoljna.

- Volio bih da Arthur odradi svih deset rundi jer mora vratiti stabilnost. Želim vidjeti kako se snalazi u kritičnim situacijama - rekao je Wegner koji ne želi da njegov boksač do pobjede dođe nokautom.

- Jedna runda je Arthuru dovoljna da prouči protivnika, a nakon toga mora nametnuti svoj ritam, udarati u tijelo i dobivati čiste bodove - dodao je Wegner, a Abraham je naglasio:

- Bit ću vrlo aktivan već od prvih rundi. No, nokaut nije u planu.

Bild podsjeća da je Božić 2009. poražen od Dimitrija Sartisona samo zbog ozljede oka.

- Ako ga Arthur podcijeni, već je izgubio - upozorava Wegner.

Borba između Abrahama i Božića, bivšeg svjetskog prvaka u supersrednoj kategoriji po malo poznatoj verziji WBF, održat će se u Mülheimu, a trebala bi početi oko 22.15 sati.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Nesnošljivi 12.02.2011.

    Jel netko zna gdje će biti live fjodor-silva ? :)

  • elf-parovi 12.02.2011.

    DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

  • BlackRonsky 12.02.2011.

    e da imas pravo..:D bed..al da je rijec o drvisu tocno sam rekao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare