To je to što me zanima!

Trener Rudeša: Hajduk je ranjen

Obje momčadi nalaze se u gotovo bezizlaznoj situaciji i za njih je sezona gotova. Rudeš se pozdravio s HNL-om, dok Hajduk čeka novu priliku za lov na naslov
Vidi originalni članak

Hajduk je izgubio gotovo sve šanse za naslov prvaka i sada im je cilj pod novim predsjednikom privesti sezonu kraju bez prevelikih šokova i razočarenja. Veliko razočarenje bilo bi kada u narednom kolu ne bi osvojili sva tri boda protiv posljednje plasiranog Rudeša koji se oprostio od HNL-a. Poljud će biti prazan, Hajduk neće imati podršku svojih navijača, a tu priliku vidi stručnjak Rudeša Davor Mladina.

POGLEDAJTE VIDEO Trener srpskog prvoligaša: Da, iz Hajduka se zanimaju za mene

- Ne dolazimo nakon ponavljanja nekih kvalitetnih partija, ali imali smo određenih kadrovskih problema. Sada nam se vraćaju Luka Pasariček i Ante Ćorić. Koliko će biti spremni, to ćemo još vidjeti. Znamo da je Hajduk ranjen, digli su se nešto pobjedom u Koprivnici, tako da znamo da nas čeka zahtjevna utakmica. Moji momci će dati svoj maksimum, a vidjet ćemo za koliko nam je to dovoljno po pitanju rezultata - rekao je trener Rudeša, pa nastavio:

OPET PRAZNE TRIBINE Ivanković je otkrio situaciju s Perišićem i dodao: Privremeno sam rješenje, tako se i ponašam

- Mi smo također matematičkim gubljenjem statusa prvoligaša lošije pristupili. Ali opet vjerujem da ćemo dati sve od sebe do samoga kraja, ali tako i oni. Mi ćemo gledati sebe, uz poboljšanu realizaciju, nadamo se najboljem. Unatoč svemu, bit će motiva s obje strane, naravno, pa ćemo vidjeti tko će bolje proći - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mars7 27.04.2024.

    Tko je ovaj  

  • Sokol ga nije volio 27.04.2024.

    Hajduku fali još samo ta sramota da ne pobjede Rudeš i onda imaju sve titule ,naravno osim onih bitnih koje neće nikada imati.

  • Lyon & klubić 7:1 27.04.2024.

    Ovi dugonja ostavi nikoličiusa koji je glavni i jedini krivac za trenera i igrače, dogodine borba za ostanak u ligi

Komentiraj...
Vidi sve komentare