To je to što me zanima!

Trener Salzburga odmah nakon pobjede odjurio je u svlačionicu: Trebao sam se smiriti, važno je

Očito sam ga jako dobro zagrijao prije utakmice, znao sam da ga tu moram malo jače "nagaziti", ipak je on stalno u teretani. Poslije utakmice sam mu čestitao na svim obranama, rekao je trener Salzburga o golmanu
Vidi originalni članak

Svi smo sretni, očekivali smo ovakvu utakmicu, na kraju smo imali jako napetu završnicu. Pohvalio bih svoje igrače, svoj stručni stožer, bila je to vrlo izjednačena utakmica, rekao je trener Salzburga Matthias Jaissle koji je odmah nakon pobjede protiv Dinama (1-0) odjurio u svlačionicu:

ČEKA NOVI SUSRET Čačić smiren nakon poraza: Išli smo va banque na kraju. Teško mi je priznati, to je Liga prvaka

- Ma samo sam htio malo uzeti daha, doći k sebi, razmisliti o utakmici. Na kraju je Dinamo imao i taj poništeni gol, trebalo mi je malo vremena da se smirim, skupim dojmove i razmislim o svemu što smo pokazali u ovih 90 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Dinama u Salzburgu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi trener odmah je nastavio...

- Ovo mi je jedna od važnijih pobjeda u karijeri, kao i svaka dosadašnja u Ligi prvaka. Prošle sezone smo pisali povijest u ovom natjecanja, ove godine želimo biti još bolji. Ne pobjeđujete stalno u Ligi prvaka, zato me ova tri boda jako vesele. Dinamo je jako dobra momčad, to su pokazali protiv Chelseaja i Milana, tako da je ovo stvarno velika pobjeda, presretan sam.

Na kraju vas je spašavao i golman Philipp Köhn.

- Očito sam ga jako dobro zagrijao prije utakmice, znao sam da ga tu moram malo jače "nagaziti", ipak je on stalno u teretani. Poslije utakmice sam mu čestitao na svim obranama, ali mi imamo odlične vratare, na njima možemo graditi svoje buduće uspjehe. Rekao sm i prije utakmice kako mi u ogledima protiv Dinama nismo favoriti. Ne osjećamo nikakav pritisak, mladi smo i privilegija nam je igrati Ligu prvaka.

  

Je li vam draža ovakva pobjeda (1-0) ili biste radije voljeli pobjedu od 4-3 s obzirom da preferirate napadački nogomet?

- Mi uvijek želimo biti ofenzivni, možda smo mogli pobijediti i većom razlikom, ali ovo je Liga prvaka, tu moramo imati malo drugačiji balans nego u ligi. I to su pokazali naši napadači koji su puno radili u obrani, svaka im čast.

Salzburg je poboljšao igru u drugom dijelu, o čemu ste pričali na poluvremenu?

- Ma i prvi dio smo igrali dobro, imali nekoliko opasnih kontranapada, ali nismo bili dobri u završnici. Malo smo se drugačije posložili na poluvremenu, u nastavak krenuli još bolje, pa stigli do velike pobjede - završio je Jaissle.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 06.10.2022.

    Budemo iskreni , RB Salzburg ima trenera kakvog bi mi htjeli na klupi Dinama i igru kakvu bi mi htjeli kod Dinama , da igraju mladi i da se stalno napada. Izgubili smo jučer do 80minute nas nigdje nije bilo i sad na temelju toga što smo imali veći posjed lopte što ništa ne znači kad loptu u nogama imaju Perić i Theophile , a ne vezni red ili napadači vi se svi bahatite i govorite kako ćemo ih dobiti u Zagrebu ? Jel vi ljudi imate Alzheimera? Salzburg je za nas gora momčad od Chelsea i Milana i kad su u najboljoj formi.

  • David1Prometheus 06.10.2022.

    Treba priznat da taj salzburg nis posebno nije i dugo nisam gledao tak losu tekmu u lp bas sah niko nije riskirao samo sirio na stranu do bekova koji ispadaju u aut i bas ono jedna od najlosijih tekmi takticki s obje strane u dugo godina..iskreno obje ekipe s ovakvom igrom su za grupu el..samo sto ce salzburg proc dalje biti drugi naustrb pobjede 2 protiv nas i sto je milan propao u europi i katastrofalan godinama..bas prelosa skupina 3 lose momcadi i chelsea isto neuvjerljiv s problemima s motivacijom u momcadi

  • a e 46_79 06.10.2022.

    a vidilo se da stalno ceše nos

Komentiraj...
Vidi sve komentare