To je to što me zanima!

Trener Southamptona objasnio zašto su Hrvati u 'B momčadi'

Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car zaigrali su u petak za rezervnu momčad Southamptona. Trener Nathan Jones obrazložio je svoju odluku i poručio da su Oršiću potrebne minute...
Vidi originalni članak

On mora napraviti više. On apsolutno mora napraviti više. Ima ogroman kapacitet i sve, ali treba se pokazati, prije samo nekoliko dana tako je o Mislavu Oršiću (30) pričao trener Southamptona, Nathan Jones (49).

Velšanin je u petak otišao korak dalje i uvrstio Oršića u rezervnu momčad Southamptona! Bivši igrač Dinama tamo je završio sa sunarodnjakom Dujom Ćaleta-Carom (26), koji se oporavlja od ozljede.

- Duje očito dobro igra, ali propustio je nekoliko utakmica. Propustio je prošli tjedan, zadnji put je igrao protiv Newcastlea. Želimo da bude u ritmu, koji nije imao - obrazložio je Jones svoju odluku.

Jones je dodao da su Oršiću potrebne minute i da ga je zato uključio u utakmicu rezervne momčadi.

Ovu je odluku Jones donio samo dan prije nego što prva momčad Southamptona, za koju je Mislav odigrao sedam utakmica, igra protiv Brentforda u 22. kolu Premier lige.

- Došao je iz Zagreba gdje je nogomet drugačiji i sve je drugačije - Jones je rekao za Daily Echo.

'B momčad' Southamptona pobijedila je Sheffield United s 1-0 i prošla u četvrtfinale PL Cupa. Oršić je igrao svih 90 minuta.

Hrvatski reprezentativac igrao je sedam utakmica za Southampton, a na samo dvije igrao je od prve minute. Pravu će šansu, čini se, još čekati.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 04.02.2023.

    Kad sam rekao prije mjesec dana da ide u drugu momcad svi su se smijali.

  • Murterskomore 03.02.2023.

    Orša vrime je

  • Mr. Spock 03.02.2023.

    Eduardo je imao intervju par mjeseci nakon dolaska u Arsenal, gdje je došao potpuno spreman za HNL. Kad su ga pitali kakvi su tamo treninzi, rekao je da je prvih tjedan dana mislio da će umrijeti na terenu. Eto, tolika je razlika u fizičkoj spremi u HNL- i ligama petice

Komentiraj...
Vidi sve komentare