Obavijesti

Sport

Komentari 39

Trener Southamptona objasnio zašto su Hrvati u 'B momčadi'

Trener Southamptona objasnio zašto su Hrvati u 'B momčadi'
2

Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car zaigrali su u petak za rezervnu momčad Southamptona. Trener Nathan Jones obrazložio je svoju odluku i poručio da su Oršiću potrebne minute...

VIDEO

On mora napraviti više. On apsolutno mora napraviti više. Ima ogroman kapacitet i sve, ali treba se pokazati, prije samo nekoliko dana tako je o Mislavu Oršiću (30) pričao trener Southamptona, Nathan Jones (49).

Velšanin je u petak otišao korak dalje i uvrstio Oršića u rezervnu momčad Southamptona! Bivši igrač Dinama tamo je završio sa sunarodnjakom Dujom Ćaleta-Carom (26), koji se oporavlja od ozljede.

- Duje očito dobro igra, ali propustio je nekoliko utakmica. Propustio je prošli tjedan, zadnji put je igrao protiv Newcastlea. Želimo da bude u ritmu, koji nije imao - obrazložio je Jones svoju odluku.

Carabao Cup - Semi Final - First Leg - Southampton v Newcastle United

Jones je dodao da su Oršiću potrebne minute i da ga je zato uključio u utakmicu rezervne momčadi.

Ovu je odluku Jones donio samo dan prije nego što prva momčad Southamptona, za koju je Mislav odigrao sedam utakmica, igra protiv Brentforda u 22. kolu Premier lige.

- Došao je iz Zagreba gdje je nogomet drugačiji i sve je drugačije - Jones je rekao za Daily Echo.

'B momčad' Southamptona pobijedila je Sheffield United s 1-0 i prošla u četvrtfinale PL Cupa. Oršić je igrao svih 90 minuta.

Hrvatski reprezentativac igrao je sedam utakmica za Southampton, a na samo dvije igrao je od prve minute. Pravu će šansu, čini se, još čekati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića