To je to što me zanima!

Trener spasio Wildera od težih ozljeda, a on mu dao otkaz...

Dao sam sve od sebe, ja sam ratnik, to svi znaju, ali nisam osjećao noge i znao sam da je to zbog kostima, bila je Wilderovo opravdanje za poraz, a sada je dao otkaz treneru koji ga je spasio težih ozljeda...
Vidi originalni članak

Davno smo pričali o tome i dogovorili smo se da ne postoji situacija u kojoj trebaju baciti ručnik. To je stvar principa. Ja sam ratnik, šampion, vođa, hoću izaći na svoje bojno polje, ljutit je bio Deontay Wilder nakon poraza od Tyson Furyja koji mu je oduzeo titulu po verziji WBC.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najviše ga peče to što mu je to prvi poraz u karijeri i što je ostao bez naslova nakon pet godina. A ako ne ide onako kako njemu odgovara i kako on kaže, onda idu i neke posljedice. To je prvi osjetio trener Mark Breland.

On je u sedmom rundi bacio ručnik u ring, a Wilder mu je zbog toga dao otkaz, pišu američki mediji. Bivši prvak htio je ići do kraja, 'makar ga izveli na štitu', kako je i sam rekao, ali Breland je vidio da njegov boksač nije baš u najboljem stanju i prekinuo je meč. I zaista, tako je i bilo.

Wilder je bio u teškom položaju od samog početka. Fury je dominirao, a toliko ga je izmlatio da je Amerikanac u sedmoj rundi izgledao neprepoznatljivo. Kao da je preživljavao u ringu, dobio je i upozorenje zbog pasivnosti, jedva se kretao, a Fury ga je neumoljivo tukao. Krvarilo mu je iz uha i usne, postojala je mogućnost teže ozljede, a to je sve spriječio njegov trener.

Na kraju mu je Wilder zahvalio tako što mu je dao košaricu.

A što se tiče samog meča i poraza, pronašao je i jedno zanimljivo opravdanje, a to je da mu je kostim bio pretežak i da ga je to umorilo.

-  Dao sam sve od sebe, ja sam ratnik, to svi znaju, ali nisam osjećao noge i znao sam da je to zbog kostima. Obukao sam ga dan ranije, ali nisam mislio da će biti toliko teška. Baterije, kaciga, sve skupa je težilo oko 20 kilograma - rekao je Wilder koji u ugovoru ima pravo na treću borbu, što je očekivano prihvatio.

Novi nastavak njihovog rivalstva vjerojatno nas čeka do kraja godine. Nadamo se da će u sljedećem meču ipak obuči nešto lakši kostim kako bi mogao pokazati što zna.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • bonecrusher 28.02.2020.

    Pomoćni trener je bio prijatelj sa Furijevim trenerom i prekršio je dogovor da se nikad ne baca ručnik, ako sudac prekine, druga stvar,ali ručnik-nikad. A ovaj ubaci, iako nije imao ingerencije kao pomoćni trener,i to na nagovor čovjeka iz Furijevog tabora koji je sjedio iza njega.Naravno da Wilder sumnja u urotu.A meč je prekinut u 7. rundi, baš kad je nakon Furijeve serije fulanaca Wilder pogodio lijevim krošeom Furija u bradu.Fury je već svisnuo od pokušaja nokauta i ne bi još dugo.Wilder se odlično branio i čekao svoju priliku.Postoji snimka događaja od prije prekida. Fury je od 6 udaraca uspio pogodit samo 1, ali je uspio isprazniti baterije, što je Wilder i ćekao.Pa nije Wilder uzalud već 5 godina svjetski prvak sa 10 obrana naslova je sustigao Alija, bio je neporažen, 42-0, 41 nokaut i onda netko kaže da pojma nema. To je njegov stil,čudan,specifičan,ali vrlo zanimljiv jer je upalio u svakoj borbi.I u ovoj bi, da nije bilo stopiranja borbe.

  • krauss 27.02.2020.

    U trecoj borbi se prosetaj gol do ringa

  • purger 1973 27.02.2020.

    Trener mu spasi život, a ovaj ga šutne u guzicu; tip je zbilja poremećen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare