To je to što me zanima!

Trener uvijek strada prvi: Bilić 7. utakmicu u nizu bez pobjede

Nogometaši Lokomotiva na čelu s bivšim izbornikom Hrvatske Slavenom Bilićem igrali su derbi ruskog prvenstva s Anžijem. Spasili su bod u 84. minuti i odigrali 1-1
Vidi originalni članak

Znamo što može značiti sedma utakmica u nizu bez pobjede. Trener uvijek strada prvi, rekao je uoči derbija ruskog prvenstva između Lokomotiva i Anži Mahačkale pomoćni trener Lokomotiva Nikola Jurčević.

No Lokomotiv i sedmu utakmicu zaredom ne zna za pobjedu. Iako su igrači koje vodi Slaven Bilić bili bolji cijelu utakmicu, na kraju su spašavali bod protiv Anžija. Lokomotiv se spasio golom N'Doyea pred sam kraj utakmice. Završilo je 1-1.

Poveli su gosti i to praktički iz jedinog pravog napada u drugom dijelu. Carcela-Gonzalez opalio je s 18 metara i šokirao domaće navijače. Slaven Bilić dao je sve u napad i to mu se isplatilo u 84. minuti utakmice. N'Doye je bio sretnik od kojeg se lopta odbila u gol za remi. 

Ruska Premierliga, 15. kolo:

Lokomotiv - Anži 1-1 (N'Doye 84 / Carcela-Gonzalez 72)

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Yassa 11.11.2012.

    slavene nabavi mi dres u kojom ste pobjedili prije nek te najure

  • MM17_1 11.11.2012.

    sutra nasov: "Slaven B. u Dinamu" xD

  • AlenGašpić 11.11.2012.

    Bilieve ekipe uvijek teško pobjeđuju....to treba imati u vidu onaj tko ga angažira...i Hrvatska nije mogla skoro nikoga pobijediti...takav je trener!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare