To je to što me zanima!

Trener vulgaris: M. Krstičević psuje, ugasite sve mikrofone!

Stalno viče i psuje, zato uvijek miče čupave televizijske mikrofone od klupe. Zove ih ‘pudlice’ i uvijek zaduži nekoga da ih makne prije utakmice, otkrivaju igrači Hajduka
Vidi originalni članak

Strašno je kako se trener Mišo Krstičević ponaša. Psuje, viče te ostavlja vrlo ružnu sliku o sebi i klubu. Sramota je da nas onako navlači pred kamerama i sucima, da psuje publici..., govore u glas igrači Hajduka.

O trenerovu problematičnom načinu komunikacije prvi je progovorio Anas Sharbini. No slično govore i igrači iz aktualne momčadi, koji su zbog straha od kazne željeli ostati anonimni.

- Ako prijaviš ozljedu, prema tebi se ponaša kao prema izdajniku. On je i trener i psiholog i liječnik. U sve se miješa. Stalno pita tko je nezadovoljan, no nitko se ne usudi reći bilo što da ga ne otjera - kažu igrači.

Muči ih i njegov način rada. Tvrde kako zbog toga gube utakmice.

- Na pripremama smo radili po 6-7 sati i nitko nije rekao ni riječi. To je normalno, no suludo je da i tijekom sezone treniramo u istom ritmu. Svatko tko se imalo razumije u nogomet vidi da nam nedostaje svježine i agresivnosti, da padamo u zadnjih pola sata i gubimo bodove. Vjerujte, imamo osjećaj da bismo pomeli i Lokomotivu, i Osijek, i Rijeku, i Inter samo da nas ne ‘ubija’ na treninzima tijekom tjedna, da imamo malo svježine - žale se igrači i dodaju:

- Po cijele dane smo na stadionu. Kaže nam da dođemo u devet sati i onda sjedimo bezveze do treninga. Mladi smo, željeli bismo sjesti na kavu s prijateljima, djevojkama... A kad ga zamolimo za slobodno jutro, odgovori tako da imamo osjećaj krivnje.

Mišo za psovke mora platiti kaznu od 3000 kuna

Disciplinski sudac 1. HNL Krešimir Vlajčević kaznio je Mišu Krstičevića sa 3000 kuna zbog vrijeđanja suca Ivana Bebeka tijekom utakmice Hajduka i Intera. Psovao je i nasrtao na svoje igrače nakon što su se htjeli pozdraviti s glavnim sucem poslije utakmice.

Krstičević ne bira: Vrijeđa pomoćnike, navijače i suce...

Popis verbalnih delikata Miše Krstičevića je dugačak. Osim sa sucima i igračima, zakačio se s pomoćnim trenerom Šeparovićem zbog “zatvaranja” utakmice u Milanu, a psovao je i vrijeđao i gledatelja koji mu je predbacio da igra zatvoreno.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • mudrozborac 21.09.2012.

    Teški primitivizam je psovati igrače, nikada to nije pomoglo u igri, sjetite se samo Osima dok je bio u Želji, taj je toliko psovao, životinjski, najgore i vulgarnije izraze, u svakoj rečenici, crven u licu, skače, urla. Samo si zamislimo kad bi nas šef u firmi tako vrijeđao, sigurno nitko nebi rekao da bolje radi uz takvog primitivca !!!!

  • MateHerceg 21.09.2012.

    Ma ok slažem se da trenera treba slušati,poštivati i cjeniti ali ni on se ne triba postavljati kao neki diktator. Ekipa bi trebala živjeti i raditi kao jedna obitelj zajedno sa trenerom ako toga nema onda to neće nikada biti prava ekipa i nema pravi rezultata.Treneri bi trebali biti gospodini na klupi da budu primjeri ostalima a ne stalno neka psovka vika i galama. Gledam stalno utakmice:NJEMAČKE,ENGLESKE,ŠPANJOLSKE i drugi liga pa ti treneri sjede kao gospoda i vrlo rijetko reaguju a ovi naši kao da su na pazaru!

  • TamnaZvijezda 20.09.2012.

    Ni on kao ni Čačić u dynamu, nije "ozbiljan" trener, no Hajduk nema novca da dovede trenera. No ne treba braniti ni igrače, nogomet im je "kruh", ako im ne odgavara, uvijek mogu otići, a priča da sa 21-22, godine ne mogu trčati, to nikako ne stoji, u pitanju je uvijek nešto drugo, "novac", mada u ovakvoj krizi, imaju vrlo "nadprosječna" primanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare